Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kis súlyú 1 évesen a...

Ha kis súlyú 1 évesen a babátok vinnetek kellett valamilyen vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Semmi gond nincs vele csak annyi,hogy nem akar enni mindenből csak 5-6 kanállal eszik aztán fújja ki!Laborba megyünk majd, máshová vittétek?El voltatok ti is keseredve?

Most 8 kg.

2011. máj. 20. 11:21
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Küldjetek már egy zsepit....
2011. máj. 23. 15:57
 22/32 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj amit akarsz, nem tudom, miért kérdeztél meg minket.Vedd támadásnak, amit írtunk, védekezz, gúnyolódj!
2011. máj. 23. 16:41
 23/32 anonim ***** válasza:

Utolsó kommentedet olvasva két lehetőség merült fel bennem, hogy miért reagálsz így.

Az egyik, hogy valójában meg vagy győződve arról, hogy a babádnak nincs semmi baja, és kérdéseddel csak megerősítést szerettél volna kapni. Mivel kaptál olyan válaszokat is, amik aggodalomra adhatnak okot számodra, támadással reagáltál. Ez esetben őszintén remélem, hogy tényleg nincs baja a gyereknek.

A másik, hogy egyszerűen nem vagy normális. Ezt a verziót meg nem lehet hogyan kommentálni.

2011. máj. 23. 17:10
 24/32 A kérdező kommentje:
..mert te annyira normális vagy,ezért tart itt ez az ország,tele van csupa jóakaratú normális emberrel mint TE aki veszi a bátorságot és bár senki nem kérte minősít úgy,hogy még életedben nem találkoztunk hál'isten!!Mi vagy te látnok?Te vagy a tökéletes szülő,tökéletes ember egy tökéletes országban...hehehe.Babérkoszorút küldök ha megadod a címedet:P:P.Ja ,és ki mondta neked,hogy ő a saját gyerekem????
2011. máj. 24. 14:18
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok látnok, meg is írtam neked, hogy nem biztos, hogy nálatok is ugyanaz a probléma, mint nálunk. De ezzel az erővel felesleges volt feltenned a kérdést, hiszen egyik válaszoló sem tudja pótolni az orvosi vizsgálatot, és látnokok sincsenek közöttünk.

Tökéletes szülő sem vagyok, elég későn kezdtem el kételkedni a gyerekorvos véleményében. Utólag ezt nagyon- nagyon sajnálom.

Végül azt azért fogadd el, hogy legtöbben a saját gyerekükkel kapcsolatban tesznek fel itt kérdést. Nem tudom miből kellett volna tudnom, hogy Te nem, illetve hogy ez nem tökéletesen mindegy-e. A kérdésedre ígyis-úgyis ugyanaz lett volna a válasz.

2011. máj. 25. 09:12
 26/32 anonim ***** válasza:
Hagyd rá! Én már emailt is kaptam tőle, melyben figyelmeztet erre a kérdésre.Már rég el is felejtettem volna.Senki nem mondta, hogy mi szuper anyák vagyunk, és senki nem állította, hogy te rossz anya vagy! Normális kérdésre normális, segítő szándékú válaszokat kaptál.Nem értem, mi a gondod! Talán üldözési mániád van? És ahogy írsz erről a gyerekről, úgy tűnt, hogy a tiéd.Senki nem sértegetett téged, te viszont nagyon hülyén reagáltál.A 4,5 kg születési súlyhoz képest, igen, kevésnek tűnik ez a 8 kiló!De senki nem mondta, hogy beteg lenne a gyerek.A te döntésed, azt csinálsz amit akarsz!Kár volt kérdezned!Bocs, hogy nem neked tetsző válaszokat írtunk, máskor ne kérdezz meg minket!
2011. máj. 25. 11:49
 27/32 A kérdező kommentje:
:):):)még valaki,valamit?Bennetek ne maradjon...
2011. máj. 25. 12:53
 28/32 A kérdező kommentje:
Kitől kaptál te milyen emailt?
2011. máj. 25. 12:55
 29/32 A kérdező kommentje:
11.49-es eléggé el vagy tévedve ne jelöld be azt a gombot,hogy kérsz róla e-mailben értesítést és akkor nem küld a rendszer én nem a rendszer vagyok tehát én biztos nem küldtem neked e-mailt!Jézusom!Nagy az Isten állatkertje,de a kerítés...........
2011. máj. 25. 13:02
 30/32 anonim ***** válasza:
Annyit azért elárulhatnál, hogy min húztad fel magad ennyire?!
2011. máj. 25. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!