SOS, hova menjek be vizsgálatra, vagy hova forduljak, ha valamilyen tanulási problémám van feltételezhetően? (diszlexia stb. )
Menj be a legközelebbi pedagógiai központba, ott tudnak segíteni. De fejlesztő foglalkozásra már nem fognak küldeni. A legegyszerűbb, ha felkeresel egy gyógypedagógust. Ő magánórákon fog tudni segíteni. Miből gondolod, hogy diszlexiás vagy?
2. voltam
Na, megint a sok okos.
1. A gyerekorvosnak semmi köze ehhez. Nem is tud beutalót írni.
2. Lehet, h tényleg diszlexiás, nekem is 9 év után jöttek rá, h diszkalkuliás vagyok.
3. Nem tudom, h máshol h van, de nálunk (Bp) csak fel kellett hívni a nevelési tanácsadót, és időpontot kérni. Tehát az iskolának nem volt köze hozzá. Nevelési tanácsadó pedig minden városban/kerületben van. Egyszerűen fel kell hívni őket, elmondod a problémádat, és adnak időpontot. Ha nem tudod a telefonszámot, google vagy telefonkönyv a barátod.
Amúgy hány éves vagy pontosan? Érettségiztél már? Mert ha nem, akkor lehet, h adnak felmentést a magyar alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!