Ha kis súlyú 1 évesen a babátok vinnetek kellett valamilyen vizsgálatra?
Semmi gond nincs vele csak annyi,hogy nem akar enni mindenből csak 5-6 kanállal eszik aztán fújja ki!Laborba megyünk majd, máshová vittétek?El voltatok ti is keseredve?
Most 8 kg.
ha mint írod h kezdetektől keveset evet akkor most ne várd h hirtelen többet egyen
viszont ha ez megnyugtat akkor vidd el és vizsgáltasd meg a kicsit és ha semmit nem találnak akkor törődj bele h a te kicsid kevéssel is beéri és bizony lassabban fog nőni :-))
(amúgy ha ti is kicsik vagytok és a családban is sok az alacsony akkor a baba sem lesz nagy ám !)
Én írtam neked arról, hogy vittem orvoshoz a lányomat. Most olvastam, hogy születésétől keveset evett, és azt is, hogy az egyik hozzászóló szerint akkor nem lehet baj. Nálunk ugyanez volt szintén születésétől fogva. És én is hurcoltam havonta dokihoz, labort is csináltattunk, de végül csak a gasztroenterológus jött rá, hogy mi a baba.
Persze nyilván te tudod, meddig vársz.
Már megírtam az előző válaszomban. Veleszületett éretlen bélrendszer, ami felszívódási zavart okoz, ill. emiatt nem éhezik meg úgy, mint az egészséges gyerekek. Ez magától javult volna, de hozzájött a szójaallergia, ami visszarontotta.
Amúgy erre laborból nem lehet rájönni, az max. a vashiányt mutatja ki. Speciális székletvizsgálatra van szükség, amit a gyerekorvos sajnos nem írhat ki, csak a gasztroenterológus.
Elárulnád, mi a bajod? Kérdeztél, több választ is kaptál rá. Belátásod szerint felhasználhatod, vagy elvetheted azokat. Nem is értem, min akadsz fenn. Ha azt írtam volna, hogy sürgősen forduljatok orvoshoz, gondolom, azzal lett volna gondod. Még a látszatát is igyekeztem elkerülni, hogy bármit rád akarok erőltetni.
Bocs, hogy ilyet írok, de nem vagy való ilyen oldalra.
12:46-os vagyok.Én se értem, hogy miért érzed úgy, hogy bárki is minősítene..Senki nem sajnálkozik rajtad, vagy ilyesmi, szerintem tényleg csak segíteni akart az a válaszoló.Ebben, hogy te tudod meddig vársz, semmi, de semmi sértő nincs!Szerintem teljesen félre értelmezed a dolgokat.Ez azt jelenti, hogy te tudod, de ő, mint anya elvinné a helyedben a gyereket.És igaza van!
Mi mindannyian elvittük kivizsgáltatni, én is, mert én így voltam nyugodt.És az is igaz, hogy nem minden derül ki a vérképből.Valószínűleg, nincs gond, de jobb félni, mint megijedni.Senki nem minősített téged, mint anyát, csak támadásnak vetted, pedig nem volt az.Mindenki jót akart, és azt akarta ezzel kifejezni, hogy inkább egy kivizsgálás, mint egy rejtett dolog, ami csak akkor derül ki, amikor már nemcsak állapot, hanem betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!