Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. héten átlagosnál több...

34. héten átlagosnál több magzatviz. Küldött valakit, valamilyen vizsgálatra tovább az orvosa? Hová és mit csináltak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
SOTE-ra küldött Hajdú Júliához szív uh-ra, aztán kiderült, hogy mindenki másképp értelmezi a magzatvíz mennyiségét, szerint meg nem is volt sok. Azóta már 1 éves a babánk, teljesen egészséges.
2010. dec. 30. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem Debrecenbe küldtek tovább, meg voltam 4D-n is, és mindenhol megállapították, hogy valóban több az átlagosnál. Nagyon alaposan uh-ozták a babát, de semmi rendellenességet nem találtak, különösen a kicsi gyomrát nézték, de semmi baj nem volt szerencsére. Egyszerűen csak sok volt és kész. Tudom, könnyű mondani, de ne aggódj feleslegesen (mint én annak idején...), uh-n kimutatnák, ha valami baj volna. 2 éves kislány anyukája
2010. dec. 30. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Engem is a SOTE-ra küldtek tovább. A megadott telefonszámon jelentkeztem időpontért, teljesen ledöbbentek, hogy mit akarok én ott már 34 hetesen és komolyan mondom-e hogy ezért küldtek oda. Majd azt mondták, hogy a várados ambulancián jelentkezzek jövö héten valamelyik nap a beutalommal és majd eldöntik mi legyen velem.
2010. dec. 30. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!