Hogy oldjam meg a sétát?
Második emeleten lakunk kör gangos házban, és nincs lift. Van egy nagy lépcsőház, viszont csigalépcsők vannak, ezért ha egyedül vagyunk itthon a babámmal, nem tudunk lemenni sétálni. Nem tudom sehogy levinni a babakocsit, csak segítséggel, az meg nagyon ritkán van. :(
Már teljesen odavagyok, nagyon bezárva érzem magam. Szerintetek mit tehetnék?
én vagyok, aki írtam először a hordozót...na azt nem mondtam, hogy egyszerű lesz.Én ma reggel voltam lent vásárolni, mikor visszaértünk úgy jöttem fel, hogy az egyik kezemre volt akasztva a tele szatyor, a pléd, amit levittem, ezen a karomon ült a 8,5 kg-os fiam, a másik kezemben a 9 kg-os babakocsi, ja és az oldalamon is volt egy táska:D
szóval nem egyszerű, tudom, de így legalább le tudsz menni!
És azért én még felhívnám a babakocsisokat, ha nem tudnám leszedni rendesen a mózest....ki kéne hogy cseréljék, ha van rá garancia.
Ja és gondolj arra is, hogy tél fele már 9 hónap körül lesz a babád, na akkor ezzel a kocsival tuti nem tudtok majd lemenni, ha addig nem költöztök el!
Úgyhogy tényleg lehet kell majd nézned egy könnyebbet...
de ez csak egy tipp.
jó babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!