Hogy oldjam meg a sétát 1 éves babámnál, ha nincs hová kivinnem?
nézdd, ha csak arra gondolsz, hogy a gyermekednek nem ártana némi szocializáció, akkor valóban a költözés marad sajnos!
Szüksége van más gyerekek közelségére, hogy ne legyen a későbbiekben zárkozott, magának való kisember.
Én augusztusban szültem egy "szellemlakóparkban" lakunk, ami azt jelenti hogy lemegyünk levegőzni és a házak között cirkálunk, emberrel sem találkozunk, szóval gáz az egész. Mi tavasszal költözünk. Nagyon meg fogom nézni a helyet, hogy hova. Legyen a közelben játszótér, zöld terület, legyen élet!!!
Nagy szerencsénknek tartjuk, hogy pestről kikötözve nem vettünk egyből egy ilyen lakóparkban lakást, hanem úgy gondoltuk kipróbáljuk előbb albérletben. És milyen jól tettük, így könnyebben le tudunk majd innen lépni.
Szóval ha tudtok néha pár napot nagyszülőknél tölteni, ahol jobb az infrastruktúra, javaslom néha ruccanatok ki egy kis családlátogatásra. (Mi is azt tesszük, havont 4-5 napot a Mamáéknál vagyunk, csak hogy ne golyózzak be....)
Bocsi, hogy offolok, de kedves utolsó, elárulnád, hogy hol laktatok ("szellemlakópark"). Ugyanis mi is ki szeretnénk jövőre költözni Pestről és lakóparkban is gondolkozunk (mint pl a fóti lakópark). Jó lenne tudni, hova nem érdemes menni.
On: úgy látszik, akkor tényleg csak a költözés marad hátra... nagyon rossz lehet így, szerintem mielőbb kezdjetek keresgélni!
Szerintem öltöztesd fel, és vidd ki az erkélyre fél órákra. Én is azt csinálom, mert nekem most pld. járógipszem van, így a séta lehetetlen, és mi tetőtérben lakunk, nem kevés lépcsővel.
Kiviszek egy széket, ráállítom, és ott elnézelődik, mutogatok neki ezt-azt... Egy éves. Nekem sincs jobb ötletem.. :(
Hát, ha van lehetőség, költözzetek.
Egyébként meg egyelőre vidd, ahova tudod, az enyém imádja a forgalmasabb utakat is, lesi a buszokat, autókat. Persze időnként azért jó lenne egy kis játszóterezés is, de ilyenkor télen, hidd el, ott sincs túl nagy élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!