Hogy oldjam meg a sétát?
Második emeleten lakunk kör gangos házban, és nincs lift. Van egy nagy lépcsőház, viszont csigalépcsők vannak, ezért ha egyedül vagyunk itthon a babámmal, nem tudunk lemenni sétálni. Nem tudom sehogy levinni a babakocsit, csak segítséggel, az meg nagyon ritkán van. :(
Már teljesen odavagyok, nagyon bezárva érzem magam. Szerintetek mit tehetnék?
kengurú vagy hordozókendő.
nincs egyébként valami tároló, ahova be tudnád rakni a kocsit? ha nincs, esetleg pl. a lépcső alá nem lehetne építeni egyet?
Lent nem tudod megoldani a kocsi tárolását? Egyébként nagyon ajánlom a kengurut! Nekem a kendőtől majd leszakadt a derekam, de vettünk egy kemény háttámlás kengurut, amibe egészen piciket is bele lehet tenni, és hát komolya, megváltás volt!!! Arról nem is beszélve, hogy a boltba járás lényegesen praktikusabb, és gyorsabb. Ha elfáradsz, leülsz egy padra. Én a 9 kilós babámat is vittem még benne, szerintem megér egy próbát.
(Ja, és teszveszen vettem kb 2000 forintért)
Nincs a közelben egy szomszéd, vagy nyugdíjas néni, aki figyel a picire amíg lecipeled a babakocsit?
Kb 2 perc lehet összesen nem?
Vagy vehetnél egy könnyű babakocsit, amit gyerekestől tudsz cipelni.Bár nem tudom mekkora a babád, de levegőzni mindenképp kellene neki, főleg ilyen jó időben.
Neki sem jó a bezártság, ha mindig ugyanazok az ingerek érik.
Esetleg ha van babahordozód akkor abban is leviheted, bár az nem lenne túl hosszú séta.
Sajnos nincs jobb ötletem nekem sem.
8 hetes a kislányom, és van kengurunk, de kb 10 percig marad meg benne. :( Meg hát abban aludni sem tud.
Elég zárkózottak a szomszédok, senkit nem tudok megkérni, tároló meg nincs. Ami van, azt is kiadták bérbe, úgyhogy esélytelen. Szuper babakocsink van, de akár hogy próbálom, nem tudom levinni sehogy sem. Heti kétszer ha lejutunk, akkor már szerencsénk van.
Lehet, próbálkozom a kenguruval, hátha megszokja.
Miért nem tudod levinni a kocsit a lépcsőn? Túl széles vagy nehéz? Mi is hasonló házban laktunk, de szerencsére találtunk egy olyan babakocsit (chippolino omnia), aminek nagyon jó a fogása (súly mellett az is fontos), így könnyen és magasra lehet emelni.
Egy jó babakocsival nehezen tudom elképzelni, hogy van olyan lépcsőház, amiben ne lehetne közlekedni.
Esetleg vidd a kocsit összecsukva, a babát pedig kenguruban, lent pedig rakd be a kocsiba a babát.
Valamit mindenképp találj ki, már csak a gyerek miatt is... többi család, akik a házban laknak, hogy csinálják/csinálták? Gondolom, vannak vagy voltak gyerekes családok rajtatok kívül is ott, kérj tőlük is tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!