Ha nem lesz semmi segítségem, hogy oldjam meg az elején a naggyal a napi sétát, játszóteret?
Ha a férjednek lesz apás szabija addig ő le tud menni a naggyal játszóterezni! Utána amíg a picit nem viheted ki ami nem olyan sok idő addig sajna marad a délután és a kora este ha apuka már otthon van!
Aztán pedig fogod a picit beteszed a babakocsiba és leviszed a játszótérre a naggyal együtt!
Udvarra nem tudtok kimenni? Amíg alszik a pici, először úgy is sokat fog aludni, kicsit kimentek és levegőztök, ekkora gyerek mellett már néha beszaladhatsz megnézni, hogy mi újság a kisebbel! Vagy ha megoldható akkor bébiőr. Barátnők, keresztszülők mozgósítása???
Ha van a nagylányoddal egy idős gyerekes barátnőd esetleg őt megkérhetnéd, hogy egy kicsit vigyázzon és vigye ki a tiedet is. Egy hétig talán megoldható
Nézd, nekem decemberben született a kistesó. 1 hetesen már mentünk vele is kifelé. Amíg a nagy sétált, motorozott, ő jót aludt a babakocsiban. Nem értem miért kéne hetekig várni azzal, hogy levegőre menjetek. Nekünk az eddigi 3 dokink (költözés) és a 2 védőnőnk is azt mondta már az első 4.napi vizsgálatkor, hogy a levegő nem ellenség!
A nagyobbik márciusi, és ő is 6 naposan már levegőn volt. Él virul mindkettő, egyik sem beteges, pedig oviba jár már a nagyobbik. Mi minden nap minimum 3 órát levegőn vagyunk. Kivéve ha esik az eső. De szélben, mínuszban, hóban, napsütésben levegőzünk.
simán .-)))
nekem a két naggyal, császárral, 3 napos babával, januárban is mentünk sétálni játszóterezni olyan 1-1 órákat
bugyoláld be jól és semmi baja nem lesz max alszik egy jót .-)))
( és vicces h a nagyok eléggé sokat voltak betegek a télen de a kicsinek semmi baja nem volt pedig ugyan annyit volt levegőn mint a nagyok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!