Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem szereti a játszóteret?

Nem szereti a játszóteret?

Figyelt kérdés
16 hós kislányom elég sokszor körbesétál a játszón, felül egy-két dologra, aztán megy a babakocsihoz, hogy menjünk. Homokozni egyáltalán nem szeret. Ahol van babacsúszda, ott egy kicsivel tovább elvan.
2010. szept. 30. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet eldönteni még ilyen korban,hogy szereti-e.

Inkább ugy gondolom nem érdekli még eléggé ahhoz,hogy tovább maradjon.Az én fiam is ilyen,nem érdekli csak a hinta de az sem sokáig,homokozni nem szeret.Én nem is nagyon viszem játszótérre.Majd ha nagyobb lesz.:)

Addig sétálunk,azt jobban szereti.

2010. szept. 30. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden gyerek más, enyém 18 hónapos és imádja a játszóteret, látszik rajta, hogy nem tud betelni vele, legszívesebben ott aludna, úgyhogy a haazindulás imndig egy kis küzdelem.

Kb 1 éves kora óta járunk, nem minden nap, de hetente többször.

Ha mondom, hogy megyünk játszótéree, már megy az ajtóhoz.

ha látja kocsiból,kiabálja, hogy hinta.

2010. szept. 30. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lányom csak akkor van el a játszótéren, ha van ott rajta kívül más kisgyerek is.

Amúgy pici hinta, pici csúszda, és mehetünk.

Ha van még valaki, akkor megy csak homokozni, egyedül sosem homokozik, még velem sem.

Viszont motorozni imád, próbáljátok ki ti is.

22 hós.

2010. okt. 1. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha màs is van a jàtszòn, akkor jobban elvan. Szereti figyelni, hogy közben az anyukàkkal vàltok pàr szòt, beszèlünk ròluk:) 16 hòsan öt sem èrdekelte. Van hogy most is ràzza a fejèt,hogy nem akar menni,ha mondom a jàtszòteret. 23 hòs
2010. okt. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!