Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjam meg a sétát stb?

Hogy oldjam meg a sétát stb?

Figyelt kérdés
Kiszeretném vinni sétálni vagy elkell mennem a boltba és ügye vinni akarom magammal babakocsival,de szopi közben bealszik.Elötte öltöztetitek fel?Hogy oldjam meg?
2011. ápr. 20. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:

ha szopizik persze, előtte egyen és alukálhat a drága !

és fel is öltöztetheted nem kell gindzsolni legalább

:)

2011. ápr. 20. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha legalább hozzávetőlegesen tudod, mikor kér enni és mikor akar aludni, akkor könnyebb a helyzet. Nálunk elég jól beállt a napirend, így vagy nem viszem levegőre olyankor, amikor szopi és alvásidő van, vagy felöltöztetem - már nem kell nagyon, hiszen szép az idő - és úgy szopizik, aztán indulunk. Ha babakocsizunk, inkább nem adok rá kabátot, hanem betakarom és akkor se szopi közben nem izzad le, se meg nem fázik odakinn.
2011. ápr. 20. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak az a baj ha eszik is nem mindig akar alszik el,De ha elindulunk rá fél órára álmos lesz és akkor ugy szeretne elaludni,hogy közben iszik,hiába adom neki a cumit!!!

És hát elég kellemetlen hogy utközben meg kell álnom!!!

Nem tudom,hogy hogy lehetne leszoktatni rola.

Valami ötlet?

2011. ápr. 20. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én megetettem, majd amikor elaludt, szépen felöltöztettem, meg sem moccant, úgy aludt, és mehettünk is.

Ezen nem kell aggódni. Ha a baba jól alszik nehéz felkelteni, hacsak nem 3-4réteg ruhát akarsz ráadni, akkor a kocsikabát és a totyi ráadástól nem fog felébredni.

2011. ápr. 20. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsonak üzenem a jó tanácsot bevált!!!
2011. ápr. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!