Hogy oldjam meg a sétát?
Második emeleten lakunk kör gangos házban, és nincs lift. Van egy nagy lépcsőház, viszont csigalépcsők vannak, ezért ha egyedül vagyunk itthon a babámmal, nem tudunk lemenni sétálni. Nem tudom sehogy levinni a babakocsit, csak segítséggel, az meg nagyon ritkán van. :(
Már teljesen odavagyok, nagyon bezárva érzem magam. Szerintetek mit tehetnék?
Ilyen kocsink van. Direkt azért vettük, hogy külön le tudjam vinni a mózest és külön a kocsit, csak éppen annyira szoros a rögzítése, hogy nem tudom leemelni a mózes részt a vázról. Tehát nem tudom szét szedni a kettőt.
Ja, hogy 15 kg-os a kocsi...az tényleg nehéz, és a kialakítása sem lépcsőzéshez való.
Vegyetek egy könnyű kocsit és nem lesz gond!
miért nem viszed le úgy, hogy beteszed a hordozóba, egyik kezedben a hordozó, másikban a váz??Nem lesz gond, ha hordozóval sétáltok.
Amúgy mi is 2.on lakunk, nincs lift.Vettünk egy peg perego veneziát, 9 kg, egyik kezemben a 7 hós fiam, másikban a kocsi, így megyek le, jövök föl.Az a jó benne, hogy 1 kézzel csukható-nyitható.
a hordozós megoldást megpróbálnám.
Amúgy meg van rá garancia?kérjétek meg, hogy cseréljék ki, ha nem működik jól.
A hordozóra én is gondoltam, lehet, ma kipróbálom, ha felébred a kislányom.
Garancia van, de még eszembe sem jutott, hogy megnézzem, hogy miért szorul a kapcsolója. :)
Köszönöm a válaszokat!
Na voltunk lent! :)
Hordozóval mentünk. Így sem volt egy fákjás menet, de legalább le tudunk menni. :)
Még jobban is élvezte, mert "ki látott" belőle. Aztán el kezdett esni az eső, és fel kellett jönnünk.
Köszönöm az ötleteket és a tanácsokat, aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!