Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjam meg a sétát?

Hogy oldjam meg a sétát?

Figyelt kérdés

Második emeleten lakunk kör gangos házban, és nincs lift. Van egy nagy lépcsőház, viszont csigalépcsők vannak, ezért ha egyedül vagyunk itthon a babámmal, nem tudunk lemenni sétálni. Nem tudom sehogy levinni a babakocsit, csak segítséggel, az meg nagyon ritkán van. :(

Már teljesen odavagyok, nagyon bezárva érzem magam. Szerintetek mit tehetnék?

2011. máj. 19. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
milyen kocsitok van?
2011. máj. 19. 12:33
 12/21 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen kocsink van. Direkt azért vettük, hogy külön le tudjam vinni a mózest és külön a kocsit, csak éppen annyira szoros a rögzítése, hogy nem tudom leemelni a mózes részt a vázról. Tehát nem tudom szét szedni a kettőt.

2011. máj. 19. 12:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Ja, hogy 15 kg-os a kocsi...az tényleg nehéz, és a kialakítása sem lépcsőzéshez való.

Vegyetek egy könnyű kocsit és nem lesz gond!

2011. máj. 19. 12:52
 14/21 anonim ***** válasza:

miért nem viszed le úgy, hogy beteszed a hordozóba, egyik kezedben a hordozó, másikban a váz??Nem lesz gond, ha hordozóval sétáltok.

Amúgy mi is 2.on lakunk, nincs lift.Vettünk egy peg perego veneziát, 9 kg, egyik kezemben a 7 hós fiam, másikban a kocsi, így megyek le, jövök föl.Az a jó benne, hogy 1 kézzel csukható-nyitható.

a hordozós megoldást megpróbálnám.

Amúgy meg van rá garancia?kérjétek meg, hogy cseréljék ki, ha nem működik jól.

2011. máj. 19. 13:16
 15/21 A kérdező kommentje:

A hordozóra én is gondoltam, lehet, ma kipróbálom, ha felébred a kislányom.

Garancia van, de még eszembe sem jutott, hogy megnézzem, hogy miért szorul a kapcsolója. :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 19. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidd vissza a kocsit.És ha picit nagyobb lesz a babád vegyél valami kocsit akár használtan is ami egy kézzel összecsukható,és csak pár kg,hidd el megváltás lesz a séta.Ezt hosszu távon nem lehet birni ha nem tudsz kimenni.
2011. máj. 19. 13:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Elvileg egy éven belül elköltözünk innen, csak hát addig is...
2011. máj. 19. 13:45
 18/21 anonim ***** válasza:
na majd írd meg milyen volt hordozóval lemenni:)
2011. máj. 19. 14:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Így van!Hordozó!!!!!!!nagyogy egyszerű.Én pl úgy csináltam,hogy egyok kezemben a hordi a babával a másik kezemben a váz és indúltunk.
2011. máj. 19. 14:57
 20/21 A kérdező kommentje:

Na voltunk lent! :)

Hordozóval mentünk. Így sem volt egy fákjás menet, de legalább le tudunk menni. :)

Még jobban is élvezte, mert "ki látott" belőle. Aztán el kezdett esni az eső, és fel kellett jönnünk.

Köszönöm az ötleteket és a tanácsokat, aranyosak vagytok!

2011. máj. 19. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!