Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki! Mik az érveitek/elle...

Mindenki! Mik az érveitek/ellenérveitek a hordozókendővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 11:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kendő túl van misztifikáva, pár év múlva kiderül, hogy semmivel aem jobb, mint a kenguru.

A gyrek meg legyen szabdon, babakocsiban, mint megkötözve.

2011. máj. 18. 12:07
 32/37 anonim ***** válasza:

Egy dologra reagálok csak ami szinte hihetetlen számomra: gyerekkel magamon wc-re menni?? Valaki írta....

Na ez az, ami már minden határon túlmegy. Hogy annyira anyához vannak láncolva a kendős gyerekek hogy van amelyiket az anyja még sz.rni is magával viszi a hasára kötve. Ez már azt hiszem mindent, de mindent elmond arról hogy a hordozás már beteges szinteket is tud produkálni.

2011. máj. 18. 12:16
 33/37 anonim ***** válasza:
55%

Nekem úgy összességében van elegem az élet minden területén ebből a "vissza az ősanyáink korába,mert milyen jó volt még az",ezalatt értem pl.a mosható pelenkát,mosódiót,ecettel öblítést,hordozókendőt,melyben nyomorult afrikai asszony módjára hordják a gyerekeiket a nők, stb.,sorolhatnám még.Érdekes módon valamiért anno mégiscsak kitalálták a babakocsit,mosóport,öblítőt,eldobható pelust,stb.És ha ezek ma nem lennének,pont ezért sipákolnának az anyukák.Én áldom a technikát és a mai kort,hogy már ennyivel is könnyebb az életünk.

Elnézést ha valakit ezzel megsértettem,nem állt szándékomban,mindenki úgy csinálja,ahogyan jó neki.Ez szimplán csak az én magánvéleményem.

2011. máj. 18. 12:22
 34/37 A kérdező kommentje:

No, hát érdekes ez az utcsó komment... én nem hordozok, nagyon dilemmázok rajta... VISZONT! Moshatós pelusozom, és imádom, mert rengeteget spórolok rajta! Tudod mennyit??? :) És, amióta ecettel öblítek, nincsenek feltöltődve a ruhák, és nem rázzuk meg egymást a férjemmel, mikor hazajön, leveszi a pulcsiját és aztán megölel! :)

(Hogy mennyit is spórolok: kiszámoltuk hogy ha egy eldobahtós lepust 40 ft-ért veszek, akkor a 2,5-3 év alatt, mire szobatiszta esz a gyerek, 250-300 ezer forint megy kakisan a kukába! A moshatós pelus újonnan 40ezer, pihe-puha, jó a csípőjének, és a maradék pénzből meg elmegyünk családi nyaralásra! :))

2011. máj. 18. 12:53
 35/37 anonim ***** válasza:

ma 12:22vel totálisan egyet értek!Már írtam korábban, én nem vagyok a hordozás ellen, kipróbálom majd, de nem vagyok fanatikus sem!És én is örülök, hogy van technika, hogy van eldobhatós pelenka:)néha én is sokallom ezt az "ősanyaságot", nekem pl nem tetszik az, hogy ha azt igénylei a baba, akkor egész nap had lógjon anyuci cicijén.Ez nekem totál nem szimpi, hiszen sokszor szerntem kivitelezhetetlen(pl bevásárló központban nem tudnék nekiállni szoptatni, csak mert ahhoz szoktattam a babám, hogy akkor kapja meg a cicim, amikor akarja).Az ősanyák meg egész nap félmesztelen mászkáltak, nekik ez nem volt gond,persze.

És nem akarok vitatkozni, de kedves kérdező, abba a 40ezer vagy nem tudom mennyi forintba, amibe a moshatós pelus került, benne van a plusz áram, víz és mosószer használat is??Hiszen a moshatós pelus mellett ezekre többet kell költeni, ha jól tudom.És amúgy azt a 2-300ezer ft-ot nem egyszerre kell kiadni, arról nem is beszélve, hogy én pl már 16 hónaposan szobatiszta voltam, és szeretném, ha a fiam se húzná 3 éves koráig pelussal.

2011. máj. 18. 15:21
 36/37 anonim ***** válasza:

Igen,minden mellett vannak érvek és ellenérvek.Én most ebből nem gerjesztenék vitát,illetve nem folynék bele,ki-ki döntse el,hogy számára melyik nyom többet a latba,mi fele meg a leginkább.Egy dolog biztos:attól hogy valakinek ez vagy az a módszer a szimpatikusabb,még nem lesz jobb vagy rosszabb anya vagy háziasszony.

Olyan szerencsés és kiváltságos korban vagyunk,amikor amellett,hogy megadatnak a kor vívmányai,az is megadatik hogy különböző alternatívák közül válogathassunk.

2011. máj. 18. 20:37
 37/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Mellette: Jó, mert hamar megnyugszik, és kialakul kettőtök közt egy kapcsolat, amit nem fogsz bánni, ha majd nagyocska lesz.

Ellene: Nyáron baromi meleg.

2011. jún. 6. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!