Mindenki! Mik az érveitek/ellenérveitek a hordozókendővel kapcsolatban?
Szerintem ez a kendő túl van misztifikáva, pár év múlva kiderül, hogy semmivel aem jobb, mint a kenguru.
A gyrek meg legyen szabdon, babakocsiban, mint megkötözve.
Egy dologra reagálok csak ami szinte hihetetlen számomra: gyerekkel magamon wc-re menni?? Valaki írta....
Na ez az, ami már minden határon túlmegy. Hogy annyira anyához vannak láncolva a kendős gyerekek hogy van amelyiket az anyja még sz.rni is magával viszi a hasára kötve. Ez már azt hiszem mindent, de mindent elmond arról hogy a hordozás már beteges szinteket is tud produkálni.
Nekem úgy összességében van elegem az élet minden területén ebből a "vissza az ősanyáink korába,mert milyen jó volt még az",ezalatt értem pl.a mosható pelenkát,mosódiót,ecettel öblítést,hordozókendőt,melyben nyomorult afrikai asszony módjára hordják a gyerekeiket a nők, stb.,sorolhatnám még.Érdekes módon valamiért anno mégiscsak kitalálták a babakocsit,mosóport,öblítőt,eldobható pelust,stb.És ha ezek ma nem lennének,pont ezért sipákolnának az anyukák.Én áldom a technikát és a mai kort,hogy már ennyivel is könnyebb az életünk.
Elnézést ha valakit ezzel megsértettem,nem állt szándékomban,mindenki úgy csinálja,ahogyan jó neki.Ez szimplán csak az én magánvéleményem.
No, hát érdekes ez az utcsó komment... én nem hordozok, nagyon dilemmázok rajta... VISZONT! Moshatós pelusozom, és imádom, mert rengeteget spórolok rajta! Tudod mennyit??? :) És, amióta ecettel öblítek, nincsenek feltöltődve a ruhák, és nem rázzuk meg egymást a férjemmel, mikor hazajön, leveszi a pulcsiját és aztán megölel! :)
(Hogy mennyit is spórolok: kiszámoltuk hogy ha egy eldobahtós lepust 40 ft-ért veszek, akkor a 2,5-3 év alatt, mire szobatiszta esz a gyerek, 250-300 ezer forint megy kakisan a kukába! A moshatós pelus újonnan 40ezer, pihe-puha, jó a csípőjének, és a maradék pénzből meg elmegyünk családi nyaralásra! :))
ma 12:22vel totálisan egyet értek!Már írtam korábban, én nem vagyok a hordozás ellen, kipróbálom majd, de nem vagyok fanatikus sem!És én is örülök, hogy van technika, hogy van eldobhatós pelenka:)néha én is sokallom ezt az "ősanyaságot", nekem pl nem tetszik az, hogy ha azt igénylei a baba, akkor egész nap had lógjon anyuci cicijén.Ez nekem totál nem szimpi, hiszen sokszor szerntem kivitelezhetetlen(pl bevásárló központban nem tudnék nekiállni szoptatni, csak mert ahhoz szoktattam a babám, hogy akkor kapja meg a cicim, amikor akarja).Az ősanyák meg egész nap félmesztelen mászkáltak, nekik ez nem volt gond,persze.
És nem akarok vitatkozni, de kedves kérdező, abba a 40ezer vagy nem tudom mennyi forintba, amibe a moshatós pelus került, benne van a plusz áram, víz és mosószer használat is??Hiszen a moshatós pelus mellett ezekre többet kell költeni, ha jól tudom.És amúgy azt a 2-300ezer ft-ot nem egyszerre kell kiadni, arról nem is beszélve, hogy én pl már 16 hónaposan szobatiszta voltam, és szeretném, ha a fiam se húzná 3 éves koráig pelussal.
Igen,minden mellett vannak érvek és ellenérvek.Én most ebből nem gerjesztenék vitát,illetve nem folynék bele,ki-ki döntse el,hogy számára melyik nyom többet a latba,mi fele meg a leginkább.Egy dolog biztos:attól hogy valakinek ez vagy az a módszer a szimpatikusabb,még nem lesz jobb vagy rosszabb anya vagy háziasszony.
Olyan szerencsés és kiváltságos korban vagyunk,amikor amellett,hogy megadatnak a kor vívmányai,az is megadatik hogy különböző alternatívák közül válogathassunk.
Szia!
Mellette: Jó, mert hamar megnyugszik, és kialakul kettőtök közt egy kapcsolat, amit nem fogsz bánni, ha majd nagyocska lesz.
Ellene: Nyáron baromi meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!