Mindenki! Mik az érveitek/ellenérveitek a hordozókendővel kapcsolatban?
Mellette:
-kényelmes az anyukának mert nem kocsit cipelni
-a baba anyukához bújhat
Ellene:
-nem látom mit csinál a hátam mögött (pl. egyik nap előttem ment egy nő hátán babával, gyerkőc lekapta a sapkát, hideg volt, szél, esőcsőpi, anyuka nem látta hogy gyerek ledobja a sapit)
-túl ragaszkodó lesz a gyerek, ha megszokja
-később nyílik ki a világ számára, mert megszokja hogy anyucira van tapadva
-járni tanuláskor már én fiamat rá nem tudnám magamra kötözni az biztos mert indulni akar, tanulni és felfedezni, babakocsiból jobban lát
-szimplán tönkrevágja a hátat
Nekem az is elég, ahogy látom, szegény babák szinte bele vannak nyomorítva abba kendőbe, némelyiknek lóg feje, amásik ki sem látszik belőle, csoda hogy nem fullad meg.
Jó ötlete volt annak, aki kitalálta, hoy egy dareb rongyot ad el "aranyárban"
utolsó előtti:
Nekem kellet volna kitaláni, mára már milliomos lennék:-))
A pelenkára csiptethető légzésfigyelő nem új,és nem kéne ilyen gúnyosan leszólni.Barátnőm kislánya 24 hétre született és bizony megértem,hogy a babkocsiba rácsiptette a pelusra,mikor kint aludt a teraszon.
Egyébéknt a kendőt nem próbáltam,mei-tai-om van,én szerettem,a babám nem.Későn kezdtük el használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!