Hogy is van ez a hordozókendővel? Három hónaposan már szabad ülő pozícióba kötni? Keresek valami táblázatot, mit milyen kortól lehet, de nem igazán találtam.
Igen, már lehet ülő pózba kötni, én is akkortól használtam így, de csak magad felé fordítva szabad, kifelé lelkileg sem és a csípőjének sem jó (semelyik életkorban!).
A kendő -elég szorosra kötve- tökéletesen megtámasztja a hátát, gerincét, nem lesz tőle baja!
Hátra még nem kötném, azt biztos, hogy csak 8-9 hónapos kora után kezdem csak el.
Még csípőre lehet majd kötni, azt olyan 5-6 hónapos kortól ajánlják, de én azt is később fogom használni, mert a kisfiam még nem tartja magát annyira és ott nincs már olyan jól megtámasztva a kis háta, mint elöl.
Viszont elöl csak 7 kg-ig lehet vinni, mert e felett a gátadra és persze a gerincre túl sok nehezül, nehogy később probléma legyen!
Tömegközlekedési eszközön nem szabad háton hordozni, csak elől vagy csípőn, mert nagyon veszélyes lehet!
Nandu kendőm van, van hozzá DVD-m ott ezeket elmondják, az eleje főcímben elolvasható nagyjából, táblázatok nem tudom léteznek-e.
ezzel nyugodtan! akendő tartja szépen a baba hátát. fontos, hogy nagyon szoros legyen.
rövid időre én még szoktam elöl keresztezettben vinni 8 kg-s lányomat. a te gerincedet terheli nagyon, azért nem jó. a babának kényelmes.
utána a batyura érdemes áttérni, de ezt meg kell tanulni tanfolyamon, mert sok apróságra kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!