Mindenki! Mik az érveitek/ellenérveitek a hordozókendővel kapcsolatban?
Szia!
A lányom 4 hetes korától kendőzünk :)
Én imádtam/imádom, másfél éves!
Én hátfájós vagyok de kendőtől még nem fájt a hátam!Én oktatótól tanultam felkötni!És ugye 7-8 kilótól már hátul kellene hordozni, de én mint beszari elsőgyerekes anya még a 10 kilós lányom is elől hordoztam és akkor sem fájt a hátam!
A gyerkőcök (akik kendőben voltak babakocsi helyett az ismerettségünkben)egyik sem ragaszkodik az anyjához,mint egy mágnes!Sőt sokkal bátrabbak!Ez nem csak vélemény hanem tapasztalatis!Mert apró korában ki volt elégítve az az igénye, hogy mikor bőrkontaktusra vágyik akkor megkapta!Én szoptatni is diszkréten (menet közben )tudok benne!
Szóvval én nagyon nagyon szeretem!
Van kendőnk is mei taiunk is...
A lányomnak kötött volt a csípője és csodálkozott a doki, hogy mikor mentünk kontrollra, akkor már semmi jele nme volt, hát ezt is a kendőben való helyes tartásnak köszönhetjük!
Ebben taníitottam meg aludni!Hogy kétszer aludjon hosszabbat egy nap!2 hét alatt megszokta az időt utána az ágyban is ment!
Télen nagyon egyzserű, mert itthoni ruhában felkötöm, és apa egy kabátját felvesszük Ő még kap egy sapit és indulhatunk is!
De vannak külön kendőhöz való kabátok,takarók...de ilyenünk nincs!
100% ban meg vagyok elégedve a kendő hatásaival!
Nem ragacs a lányom, teljesen nyugott kiegyensúlyozott másfél éves kislány! 11,5 kiló, de még használjuk! :)
miii?????pelenkára tehető légzésfigyelő??linkelj egyet, nagyon durva!!nálam már a hordozható cumi sterilizáló is kicsapta a biztosítékot!
visszatérve:hordozókendőt a következő babánál lehet beszerzek olcsón, de csak arra az időre míg nagyon pici...most 7 hós a fiam és egész kicsinek sokat volt ölben, akkor lehet jól jött volna.De mikor már nagy, nem használnám.Mikor le kell ugranom a boltba, kenguruba viszem a fiam, aminek direkt olyan kiképzése, hogy óvja a hátat, de abban is nagyon nehéz...csak ha sietek akkor használom, mert a kocsit macerásabb lehozni a 2.ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!