Kinek van igaza döntsd el nekem vagy anyosnak?
Figyelt kérdés
párom 1 éve nem dolgozik a gyedemből és a párom anyjának a nyugdijjából élünk vagyios feléből ez összesen 110000 ft.. párpm örökölt lakást abban élünk szükösen.... anyos ritkán látogat haza.. én el vagyok maradva számlákkal nem nagyon de el.. anyos hibáztat vitázik amiért nem fizetem rendesen.. ha kifizetném nem jutna kajára szinte semmire.. röviden ennyi..fizetnem kéne akár az anyagi biztonságunkat is feladva?? vagy jol teszem hogy próbálom azarany közép utat megtalálni.2011. máj. 10. 20:35
11/12 A kérdező kommentje:
igazatok van én is igy látom .. nincs veszélyben hogy kikapcsoljanak akármit mert fizetek csak kések és van hogy mikro ruha játék kell akkor kimaradozik 1-1 de nem kapcsolják ki egyiket sem.. az a baj hogy féjem csak igérget meg bizzam rá de 1 éve én szivok én kerülök ilyen kellmetlen helyzetbe.. az igazat megvallva egy link alak az is volt mindig el kéne hagyam de sajnos nincs lehetőségem
2011. máj. 11. 21:12
12/12 anonim válasza:
Szerintem van lehetőséged, csak még nem beszélted meg magaddal, hisz most is te tartod el a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!