Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Odaadnád a gyermekedet anyósna...

Odaadnád a gyermekedet anyósnak ha így viselkedne?

Figyelt kérdés
Anyósom állandóan el akarja vinni a 20 hónapos kisfiamat,nem kéri, csak mindig megjegyzi a gyereknek, hogy anyád ugysem ad nekem".Az okom, hogy felelőtlen, szeleburdi,higiéniátlan,és szereti a söröcskét, borocskát, nem alkoholista, de nem veti meg.Arról meg ne is beszéljünk, hogy emeletes családi házban lakik, és az emeleten van minden szoba a nappali,meg minden olyan helység ahol a gyerek lehet.A földszinten csak konyha meg ebédlő van.Az emeletre még korlát sincs téve, és úgy cipelgeti fel a gyerekem amikor ott vagyok, nem engedi, hogy én vigyem fel, pedig nem a jó a vérnyomása, állandóan megszédül.Ráadásul az emelet a gyerkőcnek semmilyen gyerekajtó nincs felszerelve,pedig anyagilag jól el van eresztve anyósom, de mégsem vesz oda semmit, hogy biztonságos legyen a lakás.Ha elviszem hozzá a gyereket, akkor mindig le akar rázni, meg hagyja, hogy szaladgáljon ahova akar a gyerek, a múltkor is én kaptam el agyereket, mert majnem leszaladt az emeletről.Azt mondja túl óvatos vagyok, de mi földszintesben lakunk, és nincs hozzászokva a kicsi az emelethez.Egyébként anyós, mindeféle egészségtelen kajákkal akarja telitömni a gyereket, nyalóka,rágó, cukorka, csoki chips, meg szalonnával is próbálkozott a múltkor meg kolbásszal, és ha lehurrogom, hogy egy ennyi idős babának még főzelékre meg zöldség gyümölcsre van szüksége, akkor patáriázik, hogy az s.zar kaja, azt egyem én meg! A gyereknek is mindig küld főtt kaját, de sajna a kukában landol, mert túlzsíros, fűszeres, borsos, túlsózott,zsírban és olajban tocsogó sült húsokat küld,hiába mondom, hogy én főzök a kicsinek, nem érti, nem fogja fel!(saját fia nem tudja megenni a főztjét, sajnos, olyan rossz).Én sajnálom kidobni,sőt nem is a kukába megy, rosszul mondtam, hanem a barátnőm kutyájának.:).Nah mindegy, a lényeg még, hogy azért is féltem tőle a kicsit, mert nem mos kezet wc után, és úgy főz meg kaját készít, ha valaki rászól , elkezd sírni.El tudnám képzelni, hogy mit csinálna a gyerekkel ha odaadnám neki, egyből be a cukrászdába és dugulásig etetné süteménnyel, aztán képes lenne vele egy kanállal enni egy tányérból.A higiéniát a kézmosást hírből sem ismeri, most meg azért vigyázni kell(H1N1)! A wc je olyan koszos, hogy én még soha életemben rá nem ültem ha ott jott rám a wc zés, féltem a kicsit, ha wc znie kell, akkor képes ráültetnia pisiszagú mocskos wc re.Szóval tudnék még sorolni dolgokat, pl. bemennek cipőstől az utcáról a szőnyegre, és nem túl sokat takarít .Szóval hogy adnám oda neki, ha nem vagyok ott mit művelne a gyerekkel? Féltem a kicsimet.Ti odaadnátok a felügyeletetek nélkül anyósotoknak, ha ilyen lenne, egy csomó minden szól még ellene,hoghy ne adjam oda, de lehetetlenség itt mindent leírni, csak egy részét írtam le, hogy miért nem szeretném odaadni.Egyébként szívesen átviszem hozzá, igaz már égnek áll a hajam, hogy most éppen mit talál ki milyen hülyeséget.A múltkor egy egérrágta könyvet adott mneki amit a garázsukból hozott be neki, nem hogy vett volna egy új könyvet, imkább egy szutyok poros szó szerint egérrágta könyvet adott az unokája kezébe.Aztán momndom neki, hogy te ezt egér rágta meg, erre megfogdosta a könyvet majd félredobta, tényleg, és kezet sem mosott, és úgy nyúlkált a gyerekhez, sőt még ezzela kézzel kinder tojást is akart neki adni, de én lehurrogtam , mondtam, hogy akkor nem ebédel a gyerek,de a szutykos keze miatt nem engedtem.Állandóan kis apró tárgyakat ad a gyereknek, amikor mindent a szjába vesz, az volt régebben a mániája, hogy levette a gyűrűjeit az unokának odaadta mindet, én meg félve lesben álltam, mikor kapja be és nyeli le, hiába szóltam neki, hogy ne adjon neki ilyesmit oda, a szavam semmit nem ér.Ráadásul mindenhol tűk meg ollók vannak kitéve a nappalijában mert állandóan varr meg hímez, és hát a tű meg olló nem gyerek kezébe való.Szóval fura alak az én anyósom,mikor kicsi karonülő volt a kislányom, akkor meg állandóan eljött és az ölébe ültette a térde szélére, és nem fogta az instabil hat hónapos gyereket,azt mondja nem esik le, á egy hat hós megül a térde szélén szembe neki, és nem kell fogni igaz, hagy essen hanyatt.Nah meg egyszer még amikor 3 hónapos volt a babaám, akkor odaadtam neki hagy tologassa a babakocsival a férjével persze én velük mentem, de olyat csináltak, amitől teljesen kiakadtam, be akarták tolni egy olyan utcába ahol egy pasi permnetezte az utcán lévő fákat.Hozzáteszem a gyerek koraszülött volt, 1.70 született.És amikor rájuk szóltam, hogy oda nem fog a babakocsi abba az utcába bemenni, mert nem látják, hogy permeteznek, akkor jól rámförmedtek, hogy ugyanmár mi baja lesz tőle a gyereknek?! Meg volt egy olyan eset is , amikor anyóssal toltam a babakocsit,ő tolta, és egyszer csak kitalálta, hogy azonnal menjünk át a másik oldalára az útnak, és szét sem nézett, és átszaladt egy autó előtt, azt hittem megverem".Miért kell átszaladni a forgalmas főúton egy babakocsival, és ha a sietségben beakad a kerék egy kátyúba, én inkább megvárom amíg biztonságosan át tudok menni.Nah egyszer meg egy kézzel tolta, mert neki fagyiznia kellett, hiába mondtam, majd én tolom,nem ő vagizni akart a kisvárosban ahol élünk, hogy ő tolja az újszülött unokáját, hogy az útpadkán ahogy feltolta az útról a járdára, megbotult a babakocsi, ha nem figyelek kiborítja, én kaptam el!:( Szóval dióhéjburokban ennyit anyósról! ti odaadnátok neki, ha a ti anyósotok lenne ilyen???
2009. dec. 21. 18:26
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
83%

nem

jó hosszú volt,de azért elolvastam

2009. dec. 21. 18:33
 2/48 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy ilyen kisregényt írtam,akinek türelme volt elolvsani köszönöm!:)
2009. dec. 21. 18:33
 3/48 anonim ***** válasza:
83%
NEM. Én is elolvastam, hát nagyon durva az anyósod!
2009. dec. 21. 18:35
 4/48 anonim ***** válasza:
Nem kérdés...
2009. dec. 21. 18:37
 5/48 anonim ***** válasza:
Az anyósod egy állatorvosi ló? Szinte már hihetetlen. Úgy hangzik ez a kérdés, mint a gyakori kérdések paródiája. Hogy tudtál hozzámenni a fiához? Vagy olyan messze esett az alma a fájától? Ha ilyen az anyós, nagy ívben kerüld el.
2009. dec. 21. 18:37
 6/48 anonim ***** válasza:
83%
énis elolvastam. borzasztó idegesítő lehet, és soha nem adnám a gyerekem ilyen ember kezébe, ha anyám az, akkor neki se!
2009. dec. 21. 18:38
 7/48 anonim ***** válasza:
58%
Nem soha, de én még el sem mennék nála, ha komolyan ennyire koszos.
2009. dec. 21. 18:39
 8/48 anonim ***** válasza:
70%

Szia! hát elolvastam, huhh...

Szóval ezt csak te tudod eldönteni, mert a te gyereked.

Én úgy érzem az írásod alapján, hogy alapvetően nem ezek a problémáid anyóssal, csak most már mindent figyelsz és még az élő fába is belekötsz nála. Azért valahogy a férjed is felnőtt mellette úgyhogy annyira nem lehet gázos. Amiket leírtál valahol nagyon durvák, valahol meg nevetséges hogy ilyet egyátalán észreveszel. Én a helyedben próbálnám megbeszélni a dolgot, vagy ha nem megy akkor ne hagyd ott a gyereket, mert ha tényleg ennyire félted akkor nem szabad!!!

2009. dec. 21. 18:40
 9/48 anonim ***** válasza:
88%
szia! biztos h nem adnám oda neki! az utolsó pár sornál még a hideg is végig futott a hátamon! :( Te úr isten! h van még ilyen nő a világon?!?!?! Hát próbálj meg keveset lenni vele, na meg figyeld ugyan ilyen gondosan a babád minden lépését! Anyós meg mondjon amit akar :) Kitartás!!
2009. dec. 21. 18:42
 10/48 anonim ***** válasza:
83%
Énsenemadnámoda! :-O
2009. dec. 21. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!