Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Odaadnád a gyermekedet anyósna...

Odaadnád a gyermekedet anyósnak ha így viselkedne?

Figyelt kérdés
Anyósom állandóan el akarja vinni a 20 hónapos kisfiamat,nem kéri, csak mindig megjegyzi a gyereknek, hogy anyád ugysem ad nekem".Az okom, hogy felelőtlen, szeleburdi,higiéniátlan,és szereti a söröcskét, borocskát, nem alkoholista, de nem veti meg.Arról meg ne is beszéljünk, hogy emeletes családi házban lakik, és az emeleten van minden szoba a nappali,meg minden olyan helység ahol a gyerek lehet.A földszinten csak konyha meg ebédlő van.Az emeletre még korlát sincs téve, és úgy cipelgeti fel a gyerekem amikor ott vagyok, nem engedi, hogy én vigyem fel, pedig nem a jó a vérnyomása, állandóan megszédül.Ráadásul az emelet a gyerkőcnek semmilyen gyerekajtó nincs felszerelve,pedig anyagilag jól el van eresztve anyósom, de mégsem vesz oda semmit, hogy biztonságos legyen a lakás.Ha elviszem hozzá a gyereket, akkor mindig le akar rázni, meg hagyja, hogy szaladgáljon ahova akar a gyerek, a múltkor is én kaptam el agyereket, mert majnem leszaladt az emeletről.Azt mondja túl óvatos vagyok, de mi földszintesben lakunk, és nincs hozzászokva a kicsi az emelethez.Egyébként anyós, mindeféle egészségtelen kajákkal akarja telitömni a gyereket, nyalóka,rágó, cukorka, csoki chips, meg szalonnával is próbálkozott a múltkor meg kolbásszal, és ha lehurrogom, hogy egy ennyi idős babának még főzelékre meg zöldség gyümölcsre van szüksége, akkor patáriázik, hogy az s.zar kaja, azt egyem én meg! A gyereknek is mindig küld főtt kaját, de sajna a kukában landol, mert túlzsíros, fűszeres, borsos, túlsózott,zsírban és olajban tocsogó sült húsokat küld,hiába mondom, hogy én főzök a kicsinek, nem érti, nem fogja fel!(saját fia nem tudja megenni a főztjét, sajnos, olyan rossz).Én sajnálom kidobni,sőt nem is a kukába megy, rosszul mondtam, hanem a barátnőm kutyájának.:).Nah mindegy, a lényeg még, hogy azért is féltem tőle a kicsit, mert nem mos kezet wc után, és úgy főz meg kaját készít, ha valaki rászól , elkezd sírni.El tudnám képzelni, hogy mit csinálna a gyerekkel ha odaadnám neki, egyből be a cukrászdába és dugulásig etetné süteménnyel, aztán képes lenne vele egy kanállal enni egy tányérból.A higiéniát a kézmosást hírből sem ismeri, most meg azért vigyázni kell(H1N1)! A wc je olyan koszos, hogy én még soha életemben rá nem ültem ha ott jott rám a wc zés, féltem a kicsit, ha wc znie kell, akkor képes ráültetnia pisiszagú mocskos wc re.Szóval tudnék még sorolni dolgokat, pl. bemennek cipőstől az utcáról a szőnyegre, és nem túl sokat takarít .Szóval hogy adnám oda neki, ha nem vagyok ott mit művelne a gyerekkel? Féltem a kicsimet.Ti odaadnátok a felügyeletetek nélkül anyósotoknak, ha ilyen lenne, egy csomó minden szól még ellene,hoghy ne adjam oda, de lehetetlenség itt mindent leírni, csak egy részét írtam le, hogy miért nem szeretném odaadni.Egyébként szívesen átviszem hozzá, igaz már égnek áll a hajam, hogy most éppen mit talál ki milyen hülyeséget.A múltkor egy egérrágta könyvet adott mneki amit a garázsukból hozott be neki, nem hogy vett volna egy új könyvet, imkább egy szutyok poros szó szerint egérrágta könyvet adott az unokája kezébe.Aztán momndom neki, hogy te ezt egér rágta meg, erre megfogdosta a könyvet majd félredobta, tényleg, és kezet sem mosott, és úgy nyúlkált a gyerekhez, sőt még ezzela kézzel kinder tojást is akart neki adni, de én lehurrogtam , mondtam, hogy akkor nem ebédel a gyerek,de a szutykos keze miatt nem engedtem.Állandóan kis apró tárgyakat ad a gyereknek, amikor mindent a szjába vesz, az volt régebben a mániája, hogy levette a gyűrűjeit az unokának odaadta mindet, én meg félve lesben álltam, mikor kapja be és nyeli le, hiába szóltam neki, hogy ne adjon neki ilyesmit oda, a szavam semmit nem ér.Ráadásul mindenhol tűk meg ollók vannak kitéve a nappalijában mert állandóan varr meg hímez, és hát a tű meg olló nem gyerek kezébe való.Szóval fura alak az én anyósom,mikor kicsi karonülő volt a kislányom, akkor meg állandóan eljött és az ölébe ültette a térde szélére, és nem fogta az instabil hat hónapos gyereket,azt mondja nem esik le, á egy hat hós megül a térde szélén szembe neki, és nem kell fogni igaz, hagy essen hanyatt.Nah meg egyszer még amikor 3 hónapos volt a babaám, akkor odaadtam neki hagy tologassa a babakocsival a férjével persze én velük mentem, de olyat csináltak, amitől teljesen kiakadtam, be akarták tolni egy olyan utcába ahol egy pasi permnetezte az utcán lévő fákat.Hozzáteszem a gyerek koraszülött volt, 1.70 született.És amikor rájuk szóltam, hogy oda nem fog a babakocsi abba az utcába bemenni, mert nem látják, hogy permeteznek, akkor jól rámförmedtek, hogy ugyanmár mi baja lesz tőle a gyereknek?! Meg volt egy olyan eset is , amikor anyóssal toltam a babakocsit,ő tolta, és egyszer csak kitalálta, hogy azonnal menjünk át a másik oldalára az útnak, és szét sem nézett, és átszaladt egy autó előtt, azt hittem megverem".Miért kell átszaladni a forgalmas főúton egy babakocsival, és ha a sietségben beakad a kerék egy kátyúba, én inkább megvárom amíg biztonságosan át tudok menni.Nah egyszer meg egy kézzel tolta, mert neki fagyiznia kellett, hiába mondtam, majd én tolom,nem ő vagizni akart a kisvárosban ahol élünk, hogy ő tolja az újszülött unokáját, hogy az útpadkán ahogy feltolta az útról a járdára, megbotult a babakocsi, ha nem figyelek kiborítja, én kaptam el!:( Szóval dióhéjburokban ennyit anyósról! ti odaadnátok neki, ha a ti anyósotok lenne ilyen???
2009. dec. 21. 18:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Húúú...még a kommentek is nagyon hosszúak.

Röviden tömören én nem adnám oda.Csoda,hogy őmellé nem kell felnőtt jelenlét.Olyan mintha a balszerencse kézen fogva járna vele :-D..a botladozás meg a minden.

2009. dec. 21. 20:09
 22/48 anonim ***** válasza:
36%
igen. Te nagyon egyedül vagy. Szegényke:(
2009. dec. 21. 20:18
 23/48 anonim ***** válasza:
75%

Sok mindent lehet orvosolni ahelyett hogy panaszkodnál. Szerintem ennél rosszabb körülmények között is felnőnek gyerekek és egészséges, érteles emberek lesznek belőlük(lásd a férjed). De ezt a kérdést te már rég eldöntötted magadban nem értem, minek teszel fel ilyen kérdést akkor.

Ha a lépcsővel van problémád akkor azt tanácsolom most jön a karácsony és vegyetek egy leesésgátlót neki ajándékba. És akkor nem tud arra hivatkozni, hogy neki nincs. Amúgy mellesleg jegyzem meg egy 20 hónapos gyerek már rendesen tud menni lépcsőn segítség nélkül ha hagyák ez neki megtanulni. Az hogy egy héten egyszer ha ott van nála a gyerek és sütit kap a nagyitól abba még egy gyerek se halt bele. Ők így tudják csak kényeztetni. 20 hónaposan belefér néha egy süti vagy egy édesség. Szerintem ez is túlzás. Ha tényleg olyan rosszul főz akkor meg vigyél magaddal kaját kostolóba és mond, hogy ebből adjon a gyereknek mert ez a kedvence.

A gyerek hamar meg tanulja, hogy mit lehet otthon és mit lehet nagyinál. Ott mások a szabályok.

A babakocsiból kiborulás az tényleg rémisztő de sajnos ez mindenkivel előfordulhat. Veled més soha nem történt hasonló, hogy egy kicsit megbillent a babakocsi. Gondolom nem direkt volt. De én ezért se ítélem el mert már velem is előfordult, hogy valami miatt megborult a babakocsi. És szerintem nincs olyan anyuka akivel egyszer ne fordulna elő valami hasonló a rossz utak miatt. És nem azért mert vagánykodva toltam a városban. De az írásodból süt az, hogy utálod az anyósod. És nem a problémát akarod megoldani csak kifogásokat keresel arra, hogy miért nem. Annak idején és is rúgtam be 14 évesen mert kíváncsi voltam a averokkal arra, hogy milyen. Pedig én a nem nagyinál voltam hanem egy jólszituált, rendezett családban éltem. Nem tudhatod, hogy a te gyereked tízenévesn mit fog csinálni melletted ezért nem itélheted el. Csak legfeljebb nem fogsz róla tudni.Ha olyan koszos akkor mikor ott vagy akkor neki ugorhatsz és takaríthatsz egy kicsit amíg őa agyerekeddel játszik. Mondazt, hogyy cserébe azért, hogy ő meg vigyázz a gyerekedre. És így akarod meghálálni. És akkor nem lesz belőle sértődés.Szóval sok minden meg lehet oldani azért, hogy a családi béke fent maradjon. arra nem gondoltál, hogy a férjednek e, hogy esik mikor te az ő anyuáját bántod. Hidd el ő is jobban örülne annak he nem ilyen lenne de az öregeket nehéz megváltoztatni. De sok toleranciával lehete kezelni.És a gyerek se hal bele néha ha ott marad nagyinál. Én emékszem arra, hogy az én nagymamámnak még csak potyantós wc-je volt és a víz se volt bevezetve nála ( megjegyezném még ma is sokan ilyen körülmények közt élnek) És még is minden éven voltunk nála nyaralni úgy hogy ott hagyot minket anya pár napra. És imádtuk a nomád körülményeket és nem lettünk betegek. Szerettük a nagymamánkat attól, hogy nem mosott minden wc-s után kezet mert nem is volt hol. De ettől még nekünk a mi nagyink volt és anyától se hallottam róla rosszat, hogy ő milyen, pedig az én anyám egy nagyon pedáns nő volt. Mert elfogadta őt olyanak amilyen.

2009. dec. 21. 20:21
 24/48 anonim ***** válasza:
51%
Nem lesz felhőtlen gyerekkora, rá fogod erőltetni a véleményedet.
2009. dec. 21. 21:18
 25/48 anonim ***** válasza:
NEM! És nagyon is megértelek. Én nem vagyok csilli-villi nő és nem is leszek,nálam állandóan rendetlenség van, de nem kosz. Engem ezzel ki lehet kergetni a világból ha v-ki nem mos kezet. Mert az k.... nagy feladtat ám, fél perc az egész. És tudod mennyien nem hajlandóak kezet mosni akik hozzám jönnek vendégek,én meg mutogatom nekik hogy ott van ám a fürdőszoba.és még én érzem magam hülye helyzetbe. Biztosan v-mi agyilag zokni nő lehet aki nem fogja fel a dolgok súlyát. anyám is ilyen sajnos de hát megváltoztatni nem tudom így amikor meg akarja fogni az unokáját előtte szépen kinyitom neki a fürdőszoba ajtót hogy van szappan,víz meg törölköző.
2009. dec. 21. 22:41
 26/48 A kérdező kommentje:
Nah szóval 20.21 es válaszólónak írnám, hogy: Nem utálom anyósom, és nem akarom megváltoztatni sem, mert ha 65 év alatt nem tanult meg (nagyés kis)wc zés után kezet mosni, az az ő szégyene.Az is az ő szégyene, ha nem ismeri az alapvető higiéniát.Én tudom, hogy nem tudom megváltoztatni, meg amúgy is egy nagypofájú, mindenki, köztük enegem is elküld a pic.sába, meg állandóan any.ázik(any.d pic.sája").Ezt is ráhagyom, mert tudom, hogy nehéz eset,DE nem bízom benne, és amiket leírtam, az egyáltalán nem orvosolható.Legszívesebben kisikálnám a Wc jét,meg a zsíros mosdóját, hogy lássa, hogy 5 perc alatt csodákra képes a fertőtlenítőszer meg egy wc kefe, de arról nem én tehetek, hogy milliomos létére, spórol a vízzel, és nem húzzák le rendesen, vagy le sem húzzák a wc ét.Az én nagymamámnál is pottyantós wc és kerti kút volt amikor még élt, de igenis kezet mosott a nagyi a wc zés után.Csak a ..... emberek nem mosnak kezet utána.Soha nem említettem anyósnak, hogy miért nem adom oda felügyelet nélkül a gyereket, mert szeretném, hogy épségben maradjon, és nem pedig leesik az emeletről és nyomorék lesz, vagy meghal, mert ő nem figyel rá.Ez az én felelősségem is, hogy ha odaadom a gyereket egy olyan embernek aki nem megbízható, és agyilag nem tiszta, értem én a sörre, borra, akkor már az ember nem lát tisztán.Én soha egy korty alkoholt nem iszom, ha a gyerekemmel vagyok.Pedig én is szeretem a vörösbort, de meg sem fordul a fejemben, hogy igyak.És nehogy már én vegyek a milliomos anyósnak szegény fejemmel ajtót az emeletre.Úgy tudom, hogy az első unokának vett már régen, az hová lett?Ha az én unokám lenne, már megvettem volna az ő helyében.Bocsi, de most mosógépet kell vennünk, mert elromlott, persze mikor is romlana el, ha nem karácson yelőtt.Szóval van mit vennem.:(Nah mindegy nem idevágó, de nem az én dolgom neki 20 ezres kerítést venni.Most is, négy hete nem volt nálunk, mert meg voltunk fázva, és fél, hogy elkapja, amikor be van oltva mindkét infulenza elleni oltással.De persze tavaly tök betegen idetolta a képét a 10 hónapos gyerekre hozva a bajt, és meg volt sértődve mikor rászóltam, hogy ne puszilgassa a gyereket, meg hogy tegye oda a kezét ha köhög, vagy fáradjon ki a gyerekszobából ha köhögőrohama van.Sajnos, nem lehet orvosolni a viselkedését, amit leírtál az mind szépen hangzott, de baromság volt, mert ha én úgy döntök, hogy nem eszik agyerekem cukrászsüteményt, főleg boltit egy olyan helyről ahol kézzel tapizzák a süteményt, akkor az az én dolgom, nekem senki ne mondja meg, hogy mit adjak és mit nem a gyerekemnek.A védőnő is azt mondta,hogy semmiképp ne szoktassam rá három éves kor előtt az édességekre, mert elveszi az étvágyát, a fogszuvasodásról ne is beszéljünk, meg kap itthon elég sütit, meg nasit, persze egészségeset, nem agyoncukrozottat, hanem gyümölcsöset, meg pudingosakat stb.szóval olyat ami babának való.Nekem nem tud senki olyan érvet mondani, hogy miért is kellene az én gyerekemnek szalonnát, kolbászt, vagy agyoncukrozott süteményt adni egy 20 hónapos gyereknek.Egyébként meg ahonnan vásárol sütit,ott már adtak romlottat nekünk egyszer, én azóta máshol vásárolok.Nehogymár ilyen sütit adjon neki, amikor ehet normális házi sütit.Egyébként ha küldök anyósnak, vagy elvisszük neki a házisütit, akkor majd megöl a szemével írígységében amikor az apósom megeszi nagy jóízűen a sütimet, ő meg meg sem kóstolja, mert írígy, hogy ő nem tud sütni sem.Már nincs is kedvem sokszor küldeni, mert rossznéven veszi, ha küldök.Volt, hogy friss házi kenyeret küldtem neki amit én sütöttem, erre beszólt, hogy ő nem éhes most nem eszik.Persze após jóízűen megette.:) Nah mindegy, azt hagyjuk, hogy ki kit utál.Ha kitakarítanék nála, azt meg rossznéven venné, egyből el kezdene sírni, ismerem.Csak egy valami zavar vele kapcsolatosan, hogy ha már soha nem mos kezet, akkor miért kell állandóan a gyerek szájához, meg szeméhez nyúlkálnia.Állandóan az a szokása amióta nyáladzik a gyerek a foga miatt, hogy a saját zsepijével(textil)kezdi el törölgetni, pedig mondtam, hogy ne azzal tegye, hanem papírzsepivel mert az higiénikusabb és eldobható...de hát én hiába mondok szépen valamit, én le leszek hül.yézve, persze a lányával is így bánik, mit várok tőle.
2009. dec. 22. 00:34
 27/48 A kérdező kommentje:
20.21 esnek még azt üzenem, hogy DE NAGY OKOS ember vagy te!Akkora okosságpokat mondtál, hogy süt rólad a hülyeség.Méghogy normális dolog az, hogy egy 12 éves gyerek alkoholmérgezést kap!És akkor ezt anyós eltitkolja a legérintetteb ember előtt a gyerek szülei előtt.Mindez csak azért történhetett meg, mert a lánya 200 km re lakik tőle, és anyós olyan ..., hogy azt hitte, hogy majd ha falaz az unokának, akkor nem derül ki a dolog.Meg hát attól is félt, hogy akkor nem hozzák többé nyaralni az unokát.Egyébként elmondanám, hogy a gyerek nyaralása abból állt, hogy egész nap elenegedte csavarogni anyós, így nem kellett sokat törődni vele, adott neki pénzt, hogy vegyen pizzát, meg gyrost,és az unoka hetekig el volt így.De azt nem is mondtam, hogy volt egy olyan eset amikor este nem ment haza a gyerek,hanem csavargott, és a rendőrséggel kerestette anyós, meg amíg nem szólt a rendőrségnek, hát kivel ha nem velem meg a férjemmel kezdte el kerestetni!Egyébként az alkoholmérgezéses dologból rendőrségi ügy is lett,ugyanis a kórház ahol kezelték a gyerekeket, feljelentette kiskorúak veszélyeztetése miatt a rendőrségen.Erre én nem lennék büszke!Nah ezért sem adom oda a gyerekem!Ez nekem nem hiányzik!Anyós az első unokát is jól elrontotta, állandóan édességekkel tömte,utána meg persze, hogy nem eszik rendes kaját.Szidta a lánya eleget emiatt!Az én gyerekem nem fogja elrontani.Megmondtam anyósnak, hogy hároméves korig egyébként sem ehet a gyerek cukorkát, mert félrenyelheti, és akkor mit csinál, azt sem tudja mit kell félrenyeléskor tenni.Mikuláskor is, csak azért is, hogy engem idegesítsen, nem játékot vett a gyereknek, hanem egy mikuláscsomagot, és abba direktbe beletett nyalókát, cukorkát, csokikat.Én meg mondtam, hogy erről szó sem lehet, erre megsértődött.Mondtam inkább hozzon egy almát vagy egy banánt vagy egy túró rudit a gyereknek.Ha én direkbe valamit kérek tőle, akkor miért ellenkezik direkt velem!Tisztelje már, hogy én vagyok az anyja, és én döntök etetésügyben.Anyámnak sem engedem, hogy beleszóljon ebbe.De anyámnak nyugodt szívvel odaadom, mert ő azzal etetei amit én mondok neki, és nem játszik ki a hátam mögött.És maximálisan figyel a gyerekre, még wc re is úgy megy el, hogy szaladva nehogy baja essen a gyereknek addig, mert a gyerek mindenhová felmászik, most a felfedező korszakában van, elég veszélyes önmagára.Szóval 20.21 es te nem tudhatod, te nem vagy anyuka, csak akkor fogod megtudni,ha anya leszel, hogy te vagy a felelős a gyerekért,hogy kinek , kiknek adod oda!Pl. van egy ismerősöm, 70 éves anyósom rokona, őneki nyugodt szívvel odaadnám, pedig idős, és mégis, mert soha még veszélyes játékot nem adott a gyerekem kezébe, soha nem kínálgatta agyoncukrozott, zsíros kajákkal.Ha megyünk hozzá, direktbe vesz neki babakekszet, meg babapudingot, és kezet mosott mindig amikor kicsi volt a gyerek és a kezébe vette.Pedig idős, mégis normális!És nem az én rokonom, hanem anyósé, anyós nővére, és nem is hasonlít rá (belsőleg).Neki nincs gyereke,nem lehetett neki.:( 20.21 es, miért nem említetted a permetezéses dolgot, azt hogy lehettett volna orvosolni, ha nem vagyok ott és beszívatják a koraszülött gyerekkel a permetszert élesben!!!? erre válaszol légyszíves.Mert te mindenre mondtál valami hülyeséget, ami az életben nem megvalósítható, hisz anyagi és erkölcsi akadályok is vannak ám.Jah és engem egyáltalán nem érdekel, hogy direktbe vagy nem direktbe burul meg a babakocsi, engem az érdekel, hogy ne csináljon ilyet, mert ha nem vagyok ott kitudja hogy mi lett volna(tuti kiesett volna a kőre a baba).Meg a főúton való átszaladásra sem mondtál semmit.Egyébként anyós álladóan a piros lámpánál szaladgál át a zebrán, mert olyan türelmetlen ember, hogy egy percet sem tud várni amíg átvállt a lámpa, két autó közt rohangál.(csoda, hogy még nem esett baja)
2009. dec. 22. 08:46
 28/48 A kérdező kommentje:
Szóval összegezve, előbb adom oda egy felelőségteljes távoli rokonnak a gyerkőcöt, mint a saját nagyanyjának(SAJNOS)Én örülnék a legjobban ha megbízható lenne, neki is és nekem is jó lenne ha ott lehetne nála néha, de sajnos ez kivitelezhetetlen.:( Fáj is miatta a szívem, meg afejem eleget!Nehogy azt higgyétek, hogy könnyű anyósnak minden hülyeségét lenyelni, de inkább lenyelem, minthogy a családi béke felboruljon.Csak egyet ne kérjen, hogy otthagyjam nála.Egyébként tök zsivány, mert kémkedik a férjemnél, hogy mikor nem vagyok itthon,(fodrász bevásárál)és akkor mindig eljön ha megtudja, hogy nem vagyok itthon és akkor is próbálkozik elvinni a gyereket, de a férjem sem adta még eddig oda neki, nyílván ismeri saját anyját!
2009. dec. 22. 08:54
 29/48 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy bólogatós kutya. Úgy látom, hogy ha valaki valamit másképp lát az szerinted már mind nem normális. Igen is anyuka vagyok és a gyermekem már evett cukorkát és nyalókát, sütit is pedig 18 hónapos csak. És lás csodát nem halt bele. A fogai kitünőek és az étvágyával sincs semmi baj. Nagyon jó evő. Mindent megeszik nem válogat.

Azt hiszed te vagy a legjobb anyuka a világon. Öntelt elkényesztetett vagy biztos a valami kis egyke gyerek vagy.Ha meg kérdeznéd a többi anyukát akinek két év körüli gyereke van, hogy mit kapott nagyitól télapóra akkor a nagy többségnek biztos mikulás csomagot adott a nagyi. De ettől a többség nem sértődik meg mint te és nem idegeskedik rajta. Hanem szépen megköszönik és legfeljebb ők eszik meg.És ne tegyél fel olyankérdést amire úgy is tudod a választ.Te már rég eldöntötted magadban a kérdést, hogy nem adod oda a gyereket a nagyinak. És ha valakinek nem egyezik veled a véleménye az már röktön rossz. De szerintem jobb is hanem adod oda. Remélem mikor öreg és szenilissé kezdesz válni akkor a te menyed vagy vőd nem lesz olyen mint te és majd láthatod az unokád.

2009. dec. 22. 09:12
 30/48 A kérdező kommentje:
Előzőnek, üzenem, hogy egy buta ember vagy, mert nem látod a dolog lényegét, az édesség dolog csak egy dolog, ne ezzel gyere, jól olvsad el a kommentjeimet is!Ha csak az édesség dolog lenne, simán odaadnám a gyereket!Nem vagyok beképzelt sem elkényeztett, sem öntelt, kikérem magamnak, nem pocskondiázó válaszokat kérek, hanem normális értelmes emberek véleményét,nem pedig olyan ....... mint te,és nem látja a lényeget, azon csak mosolyogni tudok, hogy vannak még ilyenek emberek, hogy nem olvassák el rendesen a kérdét.Én arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit tenne a helemben, és én persze, hogy nem egy idegentől várom a választ, sosem írtam ilyet, hogy odaadjam e.Azt kérdeztem, hogy a én helyemben odaadnátok e ha a ti anyósotok viselkedne így!Olvass és gondolkozz, ne pedig köpködj!Ezt az utolsó válaszolónak szólt!A szidalmaiddal csak magadat minősíted!
2009. dec. 22. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!