Ha mész anyukáddal és babáddal, ki tolja a babakocsit? Te vagy anyukád?
Mindig én tolom, de nem azért, mert nem engedem át, ahogy ti fogalmaztatok, hanem még egyzser se szólt senki se, hogy tolni szeretné. Nekem meg eszembe sem jutott, hogy ez ekkora jutalom, és nem is ajánlottam fel...
Öcsém az elején tolta párszor, mert újdonság volt, de ő akkor még csak 11 volt.
Anyósom már nem él, anyukám meg elvan a gyerekkel egész nap, mert amióta dolgozom, ő gondozza napközben. Így már nem aktuális a kérdés :)
Az a válaszadó, aki írta, hogy most döbbent rá, hogy hibázott, annak üzenem, ha komolyan gondolja, még nem késő elkezdeni megengedni a nagyiéknak a pelenkázást és a tologatást. Tudom, nehéz lesz, de egy idő után meglátod, örülsz majd, ha meglátod, amint együtt viháncolnak pelenkázás közben, mert nem sikerül feladni rá a pelust, vagy mert az egész tál bébi étel a nagyi arcán köt ki:D
Mások arcán (akiket szeretünk) látni az örömöt, számunkra legalább akkora öröm és boldogság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!