Őszintén! Megbántátok már, hogy gyereket vállaltatok egyszer is?
Figyelt kérdés
Lehet, most furcsán hangzik a kérdés, de sokszor hallom, hogy a szülő csak egy nyomorult rabszolgává válik, annak érzi magát, nem többnek, akinek non-stop a férje és a gyereke fenekét kell istápolnia és ez eléggé fura számomra. Érezte már így valaki magát, hogy ténylegesen visszaforgatná az időt, mert megbánta az egészet a felfordult élete miatt?2011. máj. 5. 06:16
31/31 anonim válasza:
Nagyon hálás vagyok a fiamért, de néha érzem megbánást. Hiányzik a régi életem, a munkám, a függetlenségem. Sokszor érzem, hogy elsiettem agyermekvállalást, nem jó férfihez mentem hozzá... nem érzem azt a nagy örömöt, amiről mindenki beszél, ha gyermeked van. Semmit nem így képzeltem el.
Ennek ellenére hálás vagyok. Viszont ha visszamehetnék az időben lehet másként döntenék :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!