Édesanyák, édesapák, szülők. Visszatekintve megbántátok-e, hogy gyermeket vállaltatok? Esetleg kívántátok azt, hogy csemetétek meg sem született volna?
Hülye kérdés aki megbénta a gyerekemeg sem érdemli.
Én szeretem őket még akkor is ha velük nehezebb.
nem hülye kérdés... tesómat ezerszer megbánták már szerintem. lop, csal, hazudik, havi 100 ezreket visz el... üvöltözik mindenkivel, nem dolgozik, stb stb...
engem gyülöl, amiért jól tanulok, egyetemre járok, amiért segítek otthon. állandoan féltékenykedik, csinálja a fesztivált.
szerintetek az normális, hogy a szülő már öngyilkos akar lenni miatta? én tartom bennük a lelket. a neveltetésünk semmiben sem különbözik, ő mégis ilyen lett, és nem tehet róla senki...
szóval, nem hülye kérdés...
Nem hülye kérdés, csak szerintem fölösleges volt feltenni, mert nem hiszem, hogy bárki leírná, azt ugyanis darabokra cincálnák itt a többiek.
Én mindenesetre nem bántam meg :)
Anyu csak azt bánta meg, hogy hozzáment apámhoz, de minket, gyerekeket nem, csak ha most lenne fiatal, másképp csinálná, ezt már sokszor mondta.
Az ő húga viszont már párszor mondta, hogy elkapkodta a gyerekvállalást, igaz, ő már 30 fölött szült, de volt egy több éves mentális beteg időszaka, és hiányzik neki a szórakozás, ami emiatt az időszak miatt kimaradt, a gyerek mellett meg már nehéz, néha zavarja, hogy ott van a (már 8 éves) kisfia is, akit egyedül nevel (mert az apa egy szélhámos igénytelen tróger, csak ezt akkor nem vette észre, épp kilábalóban volt a betegségéből, de még nem volt tiszta, amikor a gyerek megfogant).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!