Hálós vagy a fa járóka a jobb?
Fa!!
Mi hálósat vettünk hát nagyon rossz volt!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Volt egy hálós utazóágyunk, amíg nem vettük meg a fa járókát, abban volt a kislányom. Viszont én lettem rosszul attól, hogy majd kiguvvadt a szemem, amikor néztem, hogy mit csinál. Olyan, mintha szúnyoghálón néznél keresztül. És gondolj bele, ő ezen néz kifelé (mert hova is nézhetne máshová) egész nap. Szóval fa.
Igaz, volt egy-két koppanás, de elintéztük annyival, hogy semmi baj, és így ő sem ordít, hanem felkel, és játszik tovább. Megszokja, és mostmár látom, hogy amikor ülésből le akar feküdni, óvatos, és koordinálja a mozgását.
Szerintem a fa, de ha kintre szeretnéd, akkor a hálós praktikusabb, mert könnyebb takarítani.
A nagyfiamnak hálós volt, amit kaptunk, és kb. 1-1,5 éves kora között már simán kimászott belőle.
A kicsinek fát vettem, 120x120-ast, semmi gond vele és sokkal jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!