Melyik a jobb, a fa vagy a hálós járóka? Közel 4hónapos babát 150° dönthető babkocsiban?
Azt mondják, hogy a hálós rossz a szemének, hogy a hálón néz keresztül. Ártani biztos nem árt, de pl. mintha Te is egy függönyön keresztül néznél sokáig ki, nem túl jó. Mi nem vettünk egyébként.
Én 6 hós koráig vízszintesig dönthetőben toltam, néha emeltem csak fel az 5. hónap vége felé.
nekünk ugyan hálós volt a járóka, mert kaptuk, magamtól fa rácsos járókát vettem volna, a stabilitása miatt. Amikor elkezdődött a felállós korszak, nemigazán tudott megkapaszkodni semmibe, és ebből néha oltári balhé volt :)
Most hirtelenjében nem is tudom, hogy mennyi a 150 fok, de én is kb öt hónapos koráig teljesen fekvő helyzetben tologáltam a drágámat. Mondjuk ő már a kapuban elaludt az induláskor, és végig durmolt, tehát nem is kellett, hogy nézelődjön...
Nekünk hálós van. Tudod, ajándék lónak ne nézdd a fogát...
Ennek megfelelően csak akkor teszem bele a kislányomat, ha nagyon muszáj. 10 perc alatt szétrongyolja a körmeit a háló kaparásával, kicsi az alapterülete, alig tud hasról hátra vagy vissza fordulni, és a sűrű háló engem is nagyon zavar. Anno nekem is hálós volt a járókám, de az még olyan ritka hálós volt, mint a kerítésdrót. Ha olyan lenne ez is, nem lenne ennyi bajom vele.
Én a fa rácsosat venném meg a helyedben, az tuti fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!