Melyik jobb a járóka vagy a az utazó ágy? Hány hónapos kórtól tudjuk majd használni?
Szia!
Nekünk utazóágy van, kocka alakú, azt használjuk járókának. Én már 2 hónaposan beletettem a lányomat, nézegetett kicsit, most 4 hós mult, és szépen eljátszik benne, 1-1,5 órát. Beletettem a játszószőnyeget, vagy azzal, vagy mással játszik.
Nekünk fa járókánk van és teljesen ki tudjuk használni. Tökéletesen kilát belőle a fiam, ráadásul abban sokkal könnyebben megtanult felállni. Van amúgy utazó ágyunk is, de abban nem maradt meg soha napközben, és (lehet érte lepontozni) nem rontja a szemet. Amúgy én nagyon vacilláltam, mert féltem, hogy abban majd össze-vissza fogja verni a buksiját, de pár nap alatt megtanult benne esni és azóta nem üti meg magát.
Mi akkor vettük meg, amikor már mászott (5-6 hónapos lehetett), de szerintem a fa állítható járóka sokkal hamarabb is használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!