Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet a legolcsóbban...

Hol lehet a legolcsóbban babakarámot venni, megéri? Jobb, mint a járóka?

Figyelt kérdés
A járókába ha csak beteszem üvölt amióta tud mászni,felállni.Ue a helyzet a kisággyal.Viszont az se állapot,hogy egész nap a fenekében lógok,nehogy baj legyen.Megoldás lenne a karám?
2010. dec. 30. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Hát nagyobb mint egy járóka, az már biztos, viszont szerintem nagyon drága. Vegyél egy kiságyat a legolcsóbb fajtát(kb 9000 ft), és egy "üres" fal mellett csinálj belőle "karámot". Ha a kiságy alja is rácsos, akkor azt is fel tudod használni, összerakod U alakban és a nyitott vége a falnál van. Viszonylag nagy helye lesz a babának, de elég addig amíg egyedül kell hagynod, nem érzi magát annyira bezárva. A tesómék így oldották meg, mi is kiságyból csináltuk csak mi ajtót zártunk le vele, meg egy sarkot kerítettünk el, mert oda nem mehet. Egyébként így az egész szoba az övé maradt.
2010. dec. 30. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:
29%

Én nem tenném/tettem karámba a fiamat. Az állatokat szokták így elkeríteni...

Minél később engeded szabadon a lakásban, annál később tanulja meg, hogy mik a tilos dolgok. A fiam 8 hónaposan már kapaszkodva járt, megtanult esni, és 13 hónapos kora óta nem nyúl a tiltott dolgokhoz. Nekem nem okoz fáradtságot, hogy egész nap figyelni kell rá, hiszen ezért vagyok itthon vele gyeden.

2010. dec. 30. 11:44
 3/15 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!Köszönöm a normális választ! :)

Kedves második,téged nem minősítenélek,megtetted magad helyettem....állatokhoz hasonlítani....pfff....és lehet,hogy te ezért vagy otthon,de ezt senki nem kérdezte!Amúgy inkább a babakarám,amíg meg nem tanul biztonságosan járni,ill.vigyázni magára,mint neadjisten a baleseti,csak mert egy pillanatra ki kell szaladnom.Vagy-és most jön kérdés,figyelj-te pl.wc-re magaddal vitted?Ha be kell engedned valakit,felöltözteted és kiviszed magaddal?Vagy amikor eszel,ott ül veled szemben és addig el se mozdul míg be nem fejezed?Szóval hagyjuk a nagy szavakat,hogy azért vagyunk itthon...

2010. dec. 30. 11:58
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem igazán értem hogy mire gondolsz,babakerítésre?Mert -ha jól tudom,azt úgy szokták,hogy van pl. az ő kis alapterületű szobája,és annak az ajtaját zárják le vele.Így végül is nem járókában van,hanem a maga kis területén,de ehhez megint az kell,hogy az teljesen bababiztos legyen.Ez a darab kerítés nem hiszem hogy drága.Ha a babát körbekeríted,valóban karámszerűen,akkor az nagyjából teljesen ugyanaz,mint a járóka,sztem azt sem szeretné..
2010. dec. 30. 12:56
 5/15 A kérdező kommentje:

[link] ilyenre gondolok,amivel le tudnék neki a szobánkból választani úgy,hogy ne mehessen pl. a tv állványhoz,mert nyitott,ott mennek a vezetékek=balesetveszélyes

Az ő szobája neki lett megcsinálva,szóval ott ilyen jellegű baj nem érheti,viszont nem szeretem egyedül hagyni egy helységben...

2010. dec. 30. 13:14
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ebben ugyanúgy érezné magát,mint a járókában..Ha bababiztos a szobája,és nem történhet semmi baj,inkább oda lenne érdemes kerítést csinálni.
2010. dec. 30. 13:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Na idefigyelj!Ezer szerencséd,hogy nem az én gyerekem vagy,mert ezzel a stílussal nem mennél messzire..!!!!!!!!!Ki a fenének képzeled magad,hogy ezt a hangnemet még így névtelenül is meg mered engedni magadnak?!?!?!?!?!?!Vicc,te szuperanyuka!Menj és inkább foglalkozz a szupergyerekeddel,mint itt pocskondiázz engem és a gyerekemet!!! Én is megyek az enyémnek kioldom a láncait,leveszem róla a pórázt(mellesleg babahám a neve és nekünk nincs,viszont én legalább tudom miről beszélek),majd megtömöm,mint egy libát,és miután megpiszkáltattam vele a konnektorokat leviszem sétálni... hogy lehet valaki ennyire................... ?!?!?!?!?!?
2010. dec. 30. 14:12
 8/15 A kérdező kommentje:

Bocs kedves utolsó válaszoló!Az előbbi természetesen nem neked szól,hanem még az újabb törlés előtt olvastam egy választ,amire reagáltam.

Szóval a szobája leválasztása nem lenne rossz megoldás,csak nekem olyan esetekre kellene a babakarám segítsége,amikor pl.vasalok,teregetek,ajtót nyitok stb.a nagyszobában,és nem tudok minden figyelmemmel rá koncentrálni.Sajnos,mint írtam nálunk vannak számára veszélyes dolgok,és ezektől szeretném ilyenkor is megvédeni.Viszont ennyi időre nem lennék tőle külön.Meg nem is tudok..8 hónapos,és most épp az a korszaka van,amikor nincs meg igazán jól,ha nem lát a közelében.De végülis az,hogy kiságyakból csináljunk,nem tűnik rossz ötletnek,csak azt nem tudom ,hogy annak hogy lehet borulásbiztosra tenni az alját...

2010. dec. 30. 14:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Vagy ti hogy oldjátok meg,hogy ezekben az időszakokban ne érje baj a babát?
2010. dec. 30. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Általában vele vagyok egész nap. Amit csak tudok, este végzek el, amikor már alszik. Ha ki kell szaladnom pár percre, beteszem a kiságyba. A karám szerintem nem jó, nem stabil eléggé.
2010. dec. 30. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!