Hol lehet a legolcsóbban babakarámot venni, megéri? Jobb, mint a járóka?
Én nem tenném/tettem karámba a fiamat. Az állatokat szokták így elkeríteni...
Minél később engeded szabadon a lakásban, annál később tanulja meg, hogy mik a tilos dolgok. A fiam 8 hónaposan már kapaszkodva járt, megtanult esni, és 13 hónapos kora óta nem nyúl a tiltott dolgokhoz. Nekem nem okoz fáradtságot, hogy egész nap figyelni kell rá, hiszen ezért vagyok itthon vele gyeden.
Kedves első válaszoló!Köszönöm a normális választ! :)
Kedves második,téged nem minősítenélek,megtetted magad helyettem....állatokhoz hasonlítani....pfff....és lehet,hogy te ezért vagy otthon,de ezt senki nem kérdezte!Amúgy inkább a babakarám,amíg meg nem tanul biztonságosan járni,ill.vigyázni magára,mint neadjisten a baleseti,csak mert egy pillanatra ki kell szaladnom.Vagy-és most jön kérdés,figyelj-te pl.wc-re magaddal vitted?Ha be kell engedned valakit,felöltözteted és kiviszed magaddal?Vagy amikor eszel,ott ül veled szemben és addig el se mozdul míg be nem fejezed?Szóval hagyjuk a nagy szavakat,hogy azért vagyunk itthon...
[link] ilyenre gondolok,amivel le tudnék neki a szobánkból választani úgy,hogy ne mehessen pl. a tv állványhoz,mert nyitott,ott mennek a vezetékek=balesetveszélyes
Az ő szobája neki lett megcsinálva,szóval ott ilyen jellegű baj nem érheti,viszont nem szeretem egyedül hagyni egy helységben...
Bocs kedves utolsó válaszoló!Az előbbi természetesen nem neked szól,hanem még az újabb törlés előtt olvastam egy választ,amire reagáltam.
Szóval a szobája leválasztása nem lenne rossz megoldás,csak nekem olyan esetekre kellene a babakarám segítsége,amikor pl.vasalok,teregetek,ajtót nyitok stb.a nagyszobában,és nem tudok minden figyelmemmel rá koncentrálni.Sajnos,mint írtam nálunk vannak számára veszélyes dolgok,és ezektől szeretném ilyenkor is megvédeni.Viszont ennyi időre nem lennék tőle külön.Meg nem is tudok..8 hónapos,és most épp az a korszaka van,amikor nincs meg igazán jól,ha nem lát a közelében.De végülis az,hogy kiságyakból csináljunk,nem tűnik rossz ötletnek,csak azt nem tudom ,hogy annak hogy lehet borulásbiztosra tenni az alját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!