Melyik cumisüveg a jobb kólikás (hasfájós) babának? Egyáltalán érdemes ilyet venni vagy ez is csak üzleti fogás?
Szia!
A MAM-ot ismerem, nekünk az volt, nagyon szerettük.
Néztem a másik kettőt, azok is biztos jók, viszont a benne lévő szelepet nem tudom mennyire lehet tisztán tartani?!
Sajnos nekünk több cseppmentes üvegünk landolt a kukába, mert a szelepbe belerohadt a gyümilé (akárhogy áztattam, mosogattam), később már csak vizet tettem bele, így rendben volt.
Viszont picibabánál vagy anyatejet, vagy tápszert teszel az üvegbe, mindkettőt elég nehéz kitakarítani.
Nézd meg az üzletbe, milyen alkatrészei vannak az üvegnek, és, hogy azok mennyire tisztántarthatóak.
2 éves kislány anyukája
Szia!
És valóban segített a hasfájásnál? Az én kisfiam ahogy elkezd enni, hallom ahogy nyeli a levegőt, nagyokat kortyol nagyon mohó, és pár korty után elkezd tekeregni, pukizik, megint eszik, tekereg.
Én is csak a Mam-ot ismerem és az tényleg nagyon jó!
Lehet hallani, hogy az alján jön ki a levegő, ahogy nyel a baba. A hasfájós időszakban mondjuk nem használtuk, mert mindkét kisfiam anyatejes volt, de gondolom sokat segített volna, ha tápszeresek lettek volna.
Nekem van 2 db kicsi feleslegben, csak új cumit kell rá venni, ami a DM-ben van, ha érdekel, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!