Szerintetek érdemes L. duplót venni, vagy inkább egy olcsóbb kocka és utána a rendes Lego megoldás a jobb?
Nekünk volt Duplonk, és imádtuk. Szerintem jó, egész máshogy fejleszt, mint a sima kockaépítő.
De nélküle is felnő a gyerek, és ma már valahogy a fakockát részesíteném előnyben.
a duplo összeépíthető a "rendes" legoval.
Úgyhogy szerintem duplot.
Nekünk olcsó kocka nem jött be. A párom 30 éves lego kockái nem esnek szét a mai napig, az olcsó kockák meg már azonnal szétcsúsznak.
Nekünk fakocka és olcsóbb duplóutánzat volt kezdetben.
A fakockát máig imádja (2,5 éves), a gyenge utánzatot viszont én egy félórás játék után elcsomagoltam. Nem passzoltak a darabok,állandóan szétcsúsztak a darabok, élvezhetetlen volt a játék. Másnap mentem és vettem egy rendes Legó-dupló. Ez drága, de minőségi,és minden nap órákig pakolássza a fiam.
Szóval megéri befektetni mindkettőbe.
Szerintem nagyon megéri!!! Érdemes beruházni!
Hiába van többféle építő kockája 2,5 éves kisfiamnak, már most a legtöbb időt a lego duploval tölti. Folyamatosan bővítjük, egy egész várost össze tudunk rakni már belőle. Fejleszti a kis fantáziáját is szerintem.
Nagyon szereti már 1 éve.
Második: milyen dupló az, amelyik összeépíthető a rendes legoval? Van rengeteg legonk, fiam most kapott lego duplót, de még csak közel sincs ahhoz, hogy össze lehessen rakni. Vagy ebből is több típus van?
(bocs az offért!)
A fiaim, míg egész picik voltak, nagy darabos nem-lego kockát kaptak, abrick, jó minőségű, nagyon sokat használják. Most 3 évesen már rendes legoval játszanak. De pl a nagyszülőknél szörnyen ocska szétesős-szorulós kockáik vannak, szóval azért a nem legokból is van több kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!