Hol lehet a legolcsóbban babakarámot venni, megéri? Jobb, mint a járóka?
Figyelt kérdés
A járókába ha csak beteszem üvölt amióta tud mászni,felállni.Ue a helyzet a kisággyal.Viszont az se állapot,hogy egész nap a fenekében lógok,nehogy baj legyen.Megoldás lenne a karám?2010. dec. 30. 11:24
11/15 A kérdező kommentje:
Értem..pedig elsőre jó ötletnek tűnt,de ezek szerint nem az... :( ,köszi a segítséget!
2010. dec. 30. 14:37
12/15 anonim válasza:
mi még nem tudunk járni.egész nap tudna mászni,kúszni.szerencsére még elég neki a járóka,vagy a kiságy.De szerintem jó pofa dolog ez a babakarám.nem kell a rosszmájú emberekkel foglalkozni,sajnos elég sok van erre fele.
13/15 anonim válasza:
Milyen stílus?? Aki elmondja mindennek a másikat, az pont te vagy. Persze azt nem törli senki...
14/15 anonim válasza:
az én sem tudom h hol lehet olcsón kapni, de téll kaki a rosszmájú okoskodó szuper anyáknak fúúúj!!!
nem rossz ötlet a babakarám csak rossz a név...
15/15 anonim válasza:
Szia!!
Itt vagy e még kérdező?Ha igen, érdeklődnék, hogy vettetek e végül babakarámot, s ha igen, meg vagy e vele elégedve??
Látom kaptál ám a kérdés miatt, én is írtam ki hasonlót az előbb, csak azután találtam "rád"!
Szóval én is erősen gondolkodom ezen a karám dolgon, mert a hálós járókától rosszul van a lányom és hát valami kell...
köszi, ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!