Mikortól kell a járóka és melyik a jobb? (hálós vagy fa)
Hálósat ne vegyél.Nem bír benne kapaszkodni, nem lát ki rendesen, kisebb a beltere.A keresztfiam kis ujja be is szorult a kis lukba.Én 6 hós kora óta használom a kisfiamnak, kb addig el nem kezd mászni.Tehát nem sokáig.A kislányom egy percet sem szerette.
De szerintem is olyan amit lehet nélkülözni.Ha nem lenne nem vennék.De kaptuk csak úgy.A fa a jó.
Fa járóka a jobb.
Kislányom szerencsére nagyon jól elvan benne. Kb. 5 hónapos korától használjuk. Most 7 hónapos, és akár órákat is ellene benne, ha ki nem venném. :)
Tudod mit javaslok? hogy minél hamarabb szokasd hozzá. Még ha kevéske idővel is kezded, de később majd hasznos lesz. Irigylem azt, aki minden dolgát meg tudta csinálni, anélkül, hogy ne tegye bele gyerekét. Nem szerette a miénk sem, de időnként még annyi ideig sem lehetett ott hagyni, hogy elmenjek a vécére. Lehet, hogy most még furán hangzik, de sokmindent megszoknak. Ha pl. te mindig elmondod, hogy anya porszívózik, addig te játszol a járókában, megszokja, elfogadja. 15 hónapos lányom. Már nincs jelentősége, mégis addig kivárja sorát a járókába, eljátszik. NEm kell azt néznek, hogy most mit borít magára, honnan pakol.
Szóval, én javaslom! Jaés fa járókánk van. Egyszer sem verte be a fejét! Lehet kapni összecsukhatót is, nagyon jó!! (mi használtan vettünk ilyet)
Nem kötelező járókát venni, de nagyon hasznos. A fa jobb.
Nekünk is az van, 2 hónapos kora óta nappal abban volt (emelhető ennek is a fekvőfelülete, mint a kiságynak), aztán 4-5 hónapos kora óta (most 6) már csak ritkán teszem bele, ha takarítok, főzök stb., és nem tudnék rá figyelni míg a földön játszik.
Nekem nagyon hiányozna, ha nem lenne járóka, nem érezném biztonságban a picimet bizonyos helyzetekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!