Hagyjam sírni? :' ( ( (
Szia.Nem lehet, hogy az is baj, hogy külön szobában van?Nekem is most lesz 4 hónapos a babám, és a születésétől fogva hiszti manó..Hiába hagytuk sírni, nagyon akaratos volt!Nekem is az apja azt mondta mindig, hogy nem kell fel venni, azt még is ő volt az 1. aki a karjába rohangálva a gyerekkel mondta, hogy "most mit csináljak?" :)
Én pont az éjszakai rossz alvás miatt aludtam kb. 2 hónapig együtt vele.Megnyugodott mellettem és egyszerűbb volt etetni éjszaka is.Aztán elég kemény 1 hetembe került visszaszoktatni a kiságyba, de azóta nincs semmi baj este, és át alussza az éjszakát is!A kiságya itt van mellettem, és szintem ez neki biztonságot nyújt.
De az a lényeg, hogy még nagyon nagy szüksége van rád a babádnak!
És ha fáradt vagy, aludj vele napközben!!!Nekem bejött..
Ja és azért,mert használtok valamit hasfájásra az nem biztos, hogy használ is...Nekünk jó pár próbálkozásba került amíg sikerült rátalálni arra ami jó!(kamilla tea) :)
Sziasztok!
Azóta voltunk orvosnál, tényleg hasfájás az oka, ennyit az én csalhatatlan anyai megérzéseimről... Az orvos szerint a frontok, lehűlés, fejlődési ugrás is állhat a nemalvás hátterében. Azóta már tegnap és tegnapelőtt is nyugodtan aludt 9től hajnal 4ig, csak szopni ébredt fel, de már aludt is vissza.
Azóta az apja is lenyugodott, megértette, hogy a hiszti még odébb van :) Felkelni sajnos nem fog, képtelen rá, dajkálja, fürdeti, pelenkázza, de nem kel fel éjszaka - mondtam is neki, hogy ebből a szempontból csalódtam benne. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki, de megérdemelte. Igazából nem is azt kérem, hogy munkanapokon keljen hozzá, mert sokat autózik, és ha elalszik a volánnál, akkor abból baleset lesz - nem akarom, hogy félárva legyen a gyerek. Viszont hétvégén vagy mikor szabin van, nyugodtan felkelhetne néha, már van annyi tejem, hogy lefejem, ő meg megeteti a kicsit. Mindegy, semmi nem lehet tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!