Szokátok ültetni 7,5 hós babátokat? A lányom ügyesen ül, de még magától nemtud. Viszont állandóan ülne, fekve ordíít, sír, síkit. Mit csináljak, hagyjam sírni? Hogy főzzek igy meg, stb? hasonló helyzeben vki?
A fiam 7,5 hónapos, sosem ültettem. Egy hónapja magától kitolta magát négykézlábas pozícióból, azóta tud ülni.
Ezek szerint eddig is ültetted valahogy, ha csak úgy akar lenni. Elvileg nem szabad, mert amíg ő nem tudja megcsinálni, addig testileg nem is érett rá és bajt okozhat. Van hintátok vagy autós hordozótok? Ami 45 fokban döntött, abban nyugodtan ülhet.
Egyébként neki ez a két pozíció létezik: ulés és fekvés?
A fiam remekül mászik már, feltérdel, stb. Ő hason sincs el? Nem kúszik???
Nálunk is nagyjából az van mint nálatok és a lányom is 7 és fél hónapos :)(márc. 4. született)
Én csak a babakocsiban ültetem, mert pár héttel ezelőtt a félfekvő helyzetből kapaszkodva felült és azóta is ezt csinálja. Megkérdeztem a gyógytornászt, hogy mi legyen, hagyjam e. Azt mondta, hogy nyugodtan, hisz ő maga húzta fel magát. Én már ha nagyon hisztis, akkor betolom a babkaocsival együtt a konyhába, így egy kicsit még elvan. Adok a kezébe műanyag tálkákat, bár mindig az kellene neki ami nálam van :(
A földön még nem ültetem, biztos egyből felborulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!