Hagyjam sírni? :' ( ( (
Bocs, hogy előítéletes vagyok, de a "kedves" apukának gratulálok, hogy dühös.
Valami oka van, hogy sír: fáj a hasa, éhes, szomjas, tele a pocak, zavarja a ruha, a pelus, hideg van, meleg van, hason akar lenni, háton akar lenni, oldalán akar lenni, próbálni kéne hasfájás csillapító dolgokat nála, hátha segít.
Attól hogy ott ordít a másik szobában, neked nem lesz jobb, ugyanúgy nem fogsz tudni aludni (feltételezem az anyai ösztönök működnek). Segíts rajta valahogy, az anyaság már csak ilyen: fáradt és nyűgös leszel mostantól kb 20 éves koráig, ez van.
Az apjára meg ne hallgass. Ne hagyd sírni a babádat, ő még nem hisztizik, nem tud hisztizni.
9 hónapig a pocakodban volt, most ne várd el tőle, hogy egyedül legyen, persze hogy sír utánad.
Segíts neki, könnyítsd meg neki, hogy megszeresse a világot, vannak babák, akiknek nehezebben megy.
Ha pedig véletlen hasfájós, általában 3 hónapos korra el szokott múlni.
Fel a fejjel.
Semmit nem ért, az apja felvette.
Amikor meg nagyobb volt, kimászott a kiságyból:-)))
Ennyit hagyjuk sírni dologról, egy 7 hetes amúgy is nagyon pici
az apja meg szedjen nyugtató, mit gondol ő nem sírt:-(((
Hát én sokáig nem hagyom sírni, inkább megnyugtatom. Főleg éjjel. Mert ha akkor sokáig hagyom, akkor teljesen felhergeli magát, és alig tudom visszaaltatni.
Van, hogy csak átfordítom az ágyban hátáról a hasára, és tök jól alszik.
Lehet, csak a hasa fáj a tiédnek is, próbál tornáztatni picit a pelenkázón, hátha segít.
12.32 vagyok
Tényleg, el is felejtettem, ha mindig ugyanakkor sír az hasfájás, de akkor az valószínű hogy vigasztalhatatlanul sír. Akkor mindenképp vedd fel, próbáld nyugtatni. Nagyon nehéz, tudom, de próbálkozni kell mi jó neki. Infacol, Espumisan, Gripe Water, tornáztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!