Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyen csomagot kapott...

Anya33 kérdése:

Ki milyen csomagot kapott szülés után a kórházban? Illetve kapott-e Baby Services dobozt valaki közületek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 09:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Találtam email címet, írtam nekik, ha válaszolnak megírom! Ha Ti is írtok nekik és válaszolnak kérlek írjátok ki ide is! Már nagyon kíváncsi vagyok erre a csomagra!!!
2011. máj. 18. 14:31
 22/30 anonim ***** válasza:

És milyen ez a DM Bonita csomag, mi van benne, akiknek tavaly született babájuk, azoknak is jár? ;-)

Megírnád az emilcimet?

Köszi

2011. máj. 19. 07:59
 23/30 A kérdező kommentje:
Én amikor irtam azt irták vissza, hogy küldenek csomagot, de nem jött. Ismét irtam aztmondták, hogy menjek be ahol szültem töltsem ki a dm-bonita adatlapot és megkapom a csomagot. Háááát kiváncsi vagyok már mi lessz. A baby services oboz tartalma is változó, mert a barátnőmnek pl. elég sok minden volt benne nemcsak szórólap. Vanish minta, Ariel minta domestos, literes, neogranormon kenőcs persze csak kicsi, meg még pár dolog ilyen apróságok.
2011. máj. 19. 09:04
 24/30 anonim ***** válasza:

én is írtam tegnao a bonita csomag miatt...hát meglátom mi lesz belőle :/

egyébként köszi az email címet

2011. máj. 19. 10:40
 25/30 anonim ***** válasza:

14 31-es vagyok

Ide írtam

bonita@bonita-dm.hu

2011. máj. 19. 10:46
 26/30 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Nekem válaszoltak, kérték a címem, megadtam, kíváncsi vagyok mikor küldik ki. Ha megkaptam megírom, meg azt is, hogy mi volt benne. :D Idáig jól haladunk! :D

2011. máj. 19. 13:09
 27/30 anonim ***** válasza:

Még mindig az előző vagyok!

Uzsokiban nem osztották, azért nem kaptunk! :(

2011. máj. 19. 13:10
 28/30 anonim ***** válasza:

még mindig előző

bocs csak közben nézelődök is! Baby service-s csomagban segítsetek, mert nem találok róla semmit!!!

2011. máj. 19. 13:16
 29/30 A kérdező kommentje:
Én sem találok semmit, pont azért lenne jó ha lenne valaki, és segitene. :D
2011. máj. 20. 09:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Az iwiw-en van egy oldal meg lehet jelölni ismerősként én oda írtam nekik a neve iwiw-en Babacsomag Baby Service 2000
2011. jún. 11. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!