Akinek szülés után valami probléma miatt tovább kellett a kórházban maradni a babával, kiheverte már?
Már több, mint fél éve szültem, 10 napig voltunk benn szülés után, de én még mindig nem tudok szép emlékekkel gondolni ezekre az időkre.
Hiába nem volt komoly baj, de nekem akkor is szörnyű volt.
Mi egy hétig voltuk bent, de 1 hónapnak tűnt, ráadásul látogatási tilalom volt akkor, így látogatók sem jöhettek be, 1 hétre rá feloldották!
8 órás vajúdás után császármetszés, ívott a merconiumos magzatvízből, belázasodott, antibiotikumot kapott 5 napig, egy kicsi oxigént is! Szülés után 2 napra rá hozták ki szoptatni, addig én mentem be hozzá!
A nővérek segítőkészek voltak, de nem szívesen emlékszem vissza arra a 7 napra!
Nektek miért kellett 10 napig bent lennetek?
6,5 hónapos baba anyukája
Mi szülés után még 9 napot voltunk benn, de én már előtte is egy hetet. (túlhordtam)
Én főleg arra emlékszem, hogy milyen fáradt voltam, mert nem egy emeleten voltunk a babával (probléma mindkettőnknél váratlanul és nálam majdnem végzetesen)és frissen császározva jártam hozzá szoptatni 3 óránként, reggel öttől este 11-ig.
9 hónapos múlt a fiam, de még álmodom a kórházi dolgokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!