Ki milyen csomagot kapott szülés után a kórházban? Illetve kapott-e Baby Services dobozt valaki közületek?
én is csak egyet kaptam, DM-esről nem is hallottam. dobozosat sem kaptam.
megírnád ide közösbe azt a DM-eset? vagy küldjek privit?
Én kaptam baby services csomagot- és aki nem kapott nem vesztett vele semmit, egy jana baby kisvíz és egy kis domestos volt benne- mintha ez lenne a legfontosabb egy kisbaba körül, és rengeteg reklámanyag,meg egy két értelmesebb tájékoztató.
A felicitas csomagban viszont sok jó kis termékminta meg hasznosabb dolgok voltak.
Én az első szülésnél csak a baby services-t kaptam, 2. szülésnél meg a baby servicet és felicitast is. A DM- amire gondolsz a bababónuszos, ugye? Mert az a DM-ben leadod a jelentkezési lapot- amit szintén ott adnak- és küldik utána postán a kis kuponfüzetet és egy két tájékoztatót.
Szia!
Én DM-esből csak a bababónuszról tudok. Mást nekem nem adtak a kh-ban csak a Felicitast meg a Babyserviset. A DM bababónusz úgy működik, hogy bemész a DM-be kitöltesz egy jel. lapot, leadod a baba születési anyakönyvi kivonatának másolatával együtt. (asszem 6 hós korig lehet regizni és 2 éves korig kapsz csomagokat) Változó, hogy milyen időközönként kapod a csomagokat, kb 3-4 havonta. Szülinapra és küldenek ajándékot. (mi előkét kaptunk) Ha nem kapsz meg valamit akkor a DM honlapján lévő címre kell írni és pár napon belül küldik neked, én is voltam így.
Van még egy ilyen kuponos dolog. A HIPP-nek is van ilyen programja. A Felicitas csomagban van egy kupon amit kitöltve le kell adni a Rossmannban és adnak egy csomit amiben bébikaja/ital van + egy kupon amivel a köv. csomit válthatod ki. Ha jól emlékszem 3 ilyen kupon van összesen. Nekünk mindig valamilyen ital vagy bébiétel volt benne a baba korának megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!