Ha már a szülés után, rögtön az első nap, még a kórházban elkezdek szedni tejserkentőt, (laktoherb, moremilk, stb) Nem szokik hozzá a szervezetem?
Arra lennék kíváncsi, hogy ha ezeket rögtön elkezdeném szedni, még mielőtt kiderülne, hogy van e elég tejem, és a későbbiekben viszont elhagynám, mert úgy érzem nincs rá szükség, vagy nem telik rá, nem e szokik hozzá a szervezetem, hogy csak akkor van tejem, ha szedek valamit. Ha abbahagynám egy hónap múlva, lenne anélkül is tejem?
Köszönöm!
Ártani biztos nem árt, nem szoksz hozzá, de szerintem inkább azon legyél, hogy már a kórházban is mindig tedd mellre a babát, ha van rá lehetőséged. Én mindig ébresztgettem (császáros voltam, csak 3 óránként kaptam meg betápszerezve)amikor hozták, erőltettem szegénynél a szopit. 7 hónapja szoptatok és fél mélyhűtő tele volt tejjel (már használtam belőle). A szobatársaim közül 2 mindig hagyta aludni, nem erőltette, nem is volt tejük, tápszeres babákkal mentek haza (azóta is tartjuk a kapcsolatot), hiába szedték a tejserkentő bogyókat.
a legjobb tejserkentő a szoptatás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!