Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is kiborul néha az 5-5.30-...

Más is kiborul néha az 5-5.30-as kelésektől?

Figyelt kérdés
Tudom, nem a világvége, és nem is mindig akadok ki, meg vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is, de vannak napok, amikor jaaaaj!
2011. ápr. 9. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

6 hónapos kortól,2 és fél éves korig óránként keltünk éjszaka.Mindez fogzás miatt történt.Gondolom.Volt,hogy 2kor felkelt,mintha reggel lett volna,és hajnali 5ig fent voltunk.Olyan is volt,hogy félóránként költött,olyan is,hogy 12szer egy éjszaka.

Ezt nem igazán merem leírni,mert sokan kiakadnak tőle,de még nem alszik,és nálunk mindjárt fél 2.De azt legalább elértük,hogy reggel 10ig mint a bunda.Valahogy előre hozzuk a lefekvést is.

2011. ápr. 10. 00:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Én akkor akadok ki, ha nem ébredek fel 5.30-kor, az egész napom másképp indul. :-)

Dolgozom, de a kisfiam munka előtt "leadom" mamának, ha csak 6-kor kelnék, nem jutna semmi idő magamra. Így, ha jókor ébredek, van még idő egy kis netre is.

Egyébként az én gyerekem is tipikus koránkelő, mindig maximum 6, 6.30-ig aludt/alszik.

2011. ápr. 10. 07:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Minden nap 3:45-kor kelek. (kivétel a hétvége). Apuka elmegy dolgozni 4-kor, én nyugiban megkávézom, előkészítem a főzni valót, van,hogy oda is rakom. Egy kicsit gépezek, majd vasalok, mire Törpilla felébred, már nem igazán enged csinálni semmit. Vagyis már nem olyan tempóban megy a munka, mint kellene. Mielőtt megszületett a babám, azelőtt is így keltem. Csak annyi volt a különbség, hogy eljártam dolgozni és a vacsit készítettem elő, hogy ne este 9-10-kor legyen kész.

De azt tuti, hogy ezek a tünemények, megváltoztatják az életritmusunkat! :)

2011. ápr. 11. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!