Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is kiborul néha az 5-5.30-...

Más is kiborul néha az 5-5.30-as kelésektől?

Figyelt kérdés
Tudom, nem a világvége, és nem is mindig akadok ki, meg vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is, de vannak napok, amikor jaaaaj!
2011. ápr. 9. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én 03:30 kor kelek, hogy beérjek 6 ra dolgozni, és igen kivagyok tőle borulva. Sőt mikor kisbabát vártam is ilyenkor keltem, nem is értem, hogy bírtam végig csinálni.
2011. ápr. 9. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért kelsz minden nap akkor?
2011. ápr. 9. 22:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor én ne szóljak egy szót se... Elismerésem ;)
2011. ápr. 9. 22:10
 4/13 anonim ***** válasza:
még az csak-csak elmegy, de mikor 02, és 03-kor is fenn vagyok, akkor 5kor már csak a saját árnyékom vagyok. De érdekesmód egyet nyekken, és úgy ugrok ki az ágyból, mint egy bolha. Viszont estére már tényleg a hisztéria határán vagyok...:-((
2011. ápr. 9. 22:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Kelt a 11 hetesem. Ő persze visszaalszik szopi után, nekem nem sikerül :(
2011. ápr. 9. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hetesem van , és általában ő is akkor eszik hajnalban,és általában vissza is alszik, vagy ha nem is rögtön, egy kis nézelődés után. De én még akkor olyan hulla vagyok, hogy visszafekszem az ágyba és 9ig alszunk. Ezt szokta meg ő is és én is, erről nem tudom, hogy tudnék lemondani... Nem irigyellek. De miért nem tudsz visszaaludni, ha álmos vagy?
2011. ápr. 9. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor méginkább kiakadnál az én 2 hónaposomtól, aki 1 órakor kezdi a napját, ekkor szopik előszőr, aztán 4h-kor, és így tovább, és egész nap fent van, ha el is alszik egy fél órára, utána felriad, megébred a pocifájására és másfél óra múlva már kéri is a cicit.
2011. ápr. 9. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
A gyerekkel ez jár, kelni kell hozzá. Majd megszokod.
2011. ápr. 9. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok még: ja kell az hozzá, hogy a hajnali 4-es szopinál általában mindketten be szoktunk aludni, egy nap, ha négy óra hosszát alszok egyhuzamban, sokat mondok, mégis bírom - hál Istennek - napközbeni szopik közben filmeket nézek, hogy be ne tokosodjak.Őszintén....de imádom a picimet.
2011. ápr. 9. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Tényleg hozzá lehet szokni.Nálunk a 2,5 éves még most sem alszik éjszaka.A 7 hós fiam már 2hós kora óta alszik.Néha a foga miatt felnyöszörög, de az ritka.
2011. ápr. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!