Van hogy nálatok is kiborul a "bili"?
miért nincs több türelmed hozzá? hisz te vállaltad öket.2,5évesen már tudnak emlékezni,és van hogy nállam is kiborul a bili,de mikor észbe kapok akkor megyek bocsánatot kérni a lányomtol(2,8éves),és ha rossz töténik vele napközben akkor éjjel felsir álmában.
légy türelmes hozzá!!!
SEDOGELAT(homeos bogyó, nyugibogyó) nekem segített, bárki életében lehet olyan időszak, amikor nehezen ura a dolgoknak. Mielőtt megrángatnád próbálja azért mély levegőt venni. Egyébként 3 éves kortól emlékeznek a gyerekek, de azt tudja hogy pl tegnap mi történt, de hosszú távú memória még nem nagyon van. Ettől függetlenül szerintem is nyugodtam bocsánatot kérhetsz tőle, ha megnyugodtál és mondd el Neki, hogy nem úgy gondoltad, csak legyen tekintettel arra, hogy a picinek aludni kell, különben nyűgös lesz és azt biztos ő sem szeretné. És amikor Ő alszik, akkor ráadásul tudsz majd vele többet foglalkozni Vele. Hidd el, ezután figyelni fog, hogy ne zajongjon.
Kitartást!
10:15
Mintha én írtam volna, bár nekem még nincs meg a pici, de volt idő, amikor a kialvatlanságtól az utcán töltöttem ki az ingerültségem. :)
Már volt, hogy a rendszámot is felírtam, hogy feljelentem, mert nem férek el tőle, és mit képzel a terepjárós k.... :D
ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!