Fiús anyukák nálatok volt ilyen? Kérdésem lent.
Figyelt kérdés
Szóval kisfiam 3 éves múlt és egy ideje,állandóan "fütyizi" magát.Félek,hogy valami lelki dologra vezethető vissza.Ha meg kérdezem,miért csinálja azt feleli,mert jó neki.Szeptemberben,kezdte az ovi,de nem sokat járt,mert sokszor beteg.Nekem,vissza kellett mennem dolgozni (több műszakban),és keveset találkozunk (hétvégén is legtöbbször dolgozom),talán köze lehet a dologhoz.Kérlek írjátok le nálatok volt-e ilyen kisfiatoknál és javult-e később a dolog.2011. nov. 15. 10:07
1/4 anonim válasza:
Sztem semmi lelki oka, élettanilag most van itt az ideje. Felfedezte, hogy jó. Beszélgess vele, hogy mindenki csinál ilyet, de nem mások előtt.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem semmi lelki problémája,egyszerűen életkori sajátosság!Az én kisfiam 4 éves,napközben ha otthon vagyunk többször megfogja a kukacát,ha ránézek ilyenkor mindig azt mondja,hogy csak megigazítom anya,mert rosszul volt!!! :-)
3/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. 4 éves a fiam. Én is beparáztam eleinte, de megnyugtattak, hogy ez természetes viselkedés.
4/4 anonim válasza:
Nincs ennek a világon semmi káros hatása! Az lenne káros, ha rá szolnál, vagy azt mondanád neki, hogy ez nagyon rossz, csúnya dolog és nem szabad csinálni! Igenis szabad csinálni, csak azt beszéld meg vele, hogy akkor fogdoshatja a fütyijét, ha egyedül van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!