Mikor kezdte érdekelni nálatok a nagyobbat a kis testvére? Kisfiam 3 éves a pici 4 hós még nem igazán érdeklődik a nagyobb, a kicsi nézegeti nagyon!
Nálunk 2 év a korkülönbség, a nagy 2 volt, mikor a született. Kezdetektől érdeklődött és szerette, mostanra meg teljesen "összenőttek" és nagyon jó eljátszanak együtt. 4 és 2 évesek, és remélem a hamarosan érkező 3.ra is hasonlóan reagálnak majd :) Lányaim vannak egyébként, lehet náluk genetikailag van kódolva a "babázás" :)
Szerintem nálatok is jól ellesznek hamarosan, lehet csak az kell a kisfiadnak, hogy több mindent csináljon már a kicsi, és akkor jobban tud majd vele mit kezdeni. Nem tudom mennyire vonod be a dolgokba, de nálunk a nagytesó mindig segített ( adogatta a dolgokat ) fürdetésnél, pelenkázásnál élvezte nagyon.
Mindkettő nagyon jól hangzik:) nálunk sajnos nagyon nem is veszi észre ha megkérem vmire hol segít hol nem.
Még velünk alszik a pici egy szobában mert sokszor fent van éjjel nem tudtam őket összerakni azt szeretné ha vele aludna
de 2 napot próbáltam és nagyon nehéz volt nekem így sajnos ezt az időt ki kell bírnia lehet ez is az oka a még mindig tartó féltékenykedésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!