Szerintetek rossz anya vagyok azért mert heti egyszer biztos odaadom a gyerkőcöt a nagynéninek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretik és ő is szeret ott lenni, igy heti egyszer biztos hogy ott van egy délután. Én ennek meg nagyon örülök, mert tőle nem tudok mit csinálni és ilyenkor van nagytakaritás! Szóval rossz vagyok ezért hogy ilyen sűrűn ott van náluk? Ti megtennétek ha lenne rá lehetőségetek?2011. ápr. 6. 15:11
11/14 anonim válasza:
Én 22hónapos koráig nem adtam oda,de nem is nagyon akarták vinni,mert szopizott,amikor csak rájött.Most hogy leszokott elviszik néha-néha.Elöszőr nem találtam a helyem,de aztán rákaptam az ízére.:)Havonta egyszer-kétszer viszik,nem érzem magam rossz anyának.
12/14 anonim válasza:
Ó én, hogy örülnék ha lenne a közelben valaki, akire rábízhatnám néha. Örülj neki, hogy megteheted. Nem rossz, hanem szerencsés vagy.
13/14 anonim válasza:
Én is le szoktam passzolni a 2 és fél éves kisfiamat. Anyósoméknál heti kétszer háromszor is ott van 3-4 órát. Itt laknak 5 percre tőlünk. Nagyon szeret ott lenni, ők meg már nyugdíjasok, ráérnek játszani vele. Én meg addig kihasználom s pihenek.Egyre többet kell, ugyanis ma vagyok 30 hetes az öcsivel. :) A rossz anyaság nem itt kezdődik.
14/14 anonim válasza:
Orulj neki,hogy van ilyen lehetoseged. Es ennyi "szabad ido" neked is jar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!