Szerintetek rossz anya vagyok azért mert heti egyszer biztos odaadom a gyerkőcöt a nagynéninek?
Dehogy vagy ezért rossz!!!
Igen, ha lenne, akire jó szívvel bíznám a gyerekemet, simán én is megcsinálnám ezt, sőt én heti 2x tenném.
1x a takarításért, és 1x magamért.(elmennék edzeni, vagy venni magamnak egy bugyit, vagy akármit anélkül, hogy rohanni kelljen:-DDD
Ugyan már! Nem vagy rossz anya!! Miért lennél az? Ne kérdezz butaságokat! :) Csak mert egy délutánt nem veled tölt a kicsi.
Mondanék egy példát, amikor szerintem már rossz anya az anya:
Egy "ismerősöm" kisgyereke kis kora óta nagymamájával van, szinte mindig. Anyuka flancol, keveset van itthon, vásárolgat. Nem ő főz a családjára, hanem a nagymama. De tényleg, nagyon ritkán látni, mindig úton van. Na szerintem ez a rossz anyaság, s nem az, amit te leírtál nekünk. Úgyhogy nyugodj meg! :)
dehogy!
a te érdeked, a párod érdeke ugyanúgy fontos! főleg így. hogy ők is szívesen látják, meg a gyerkőc is örül neki.
amikor tehetem 1 órára én is elmegyek/elmegyünk, ha van, aki babázik.
Dehogy vagy rossz anya!
Viszont valóban ritka az olyan anya, aki nyugodt szívvel megtesz egy ilyet és nem érzi magát annak. Néha már olyan érzésem van, hogy divat lett saját magunkat ezzel a jó anya rossz anya kifejezéssel marcangolni feleslegesen.
Köszönöm nektek csajok!:)
Csak tényleg van mikor többet van ott, de szivesen látják, és délután egy 2 3 óra olyan "jó nélküle". Gyorsan feldobom a kaját, kitakaritok, és közben nem kell azon idegeskednem hogy mi történik a szobába vele! (nagyon kicsi a szobánk, és nem nagyon van hely neki, és mivel már elég aktiv pörög-forog, lassan kúszik, nagyon félek mindig hogy beveri e valamijét. igy igazából ha nem alszik mindig vele vagyok, mert félek hogy valami történik vele.)
És ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nem kéne, meg hogy mit gondolhatnak rólam a szomszédok babakocsival ment babakocsi nélkül jött haza, már megint lepasszolta:S Rossz érzés, de akkor ezentúl nem fogom magam marcangolni:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!