Koszmóra szteroid? Te rákennéd?
Gyerekorvosunk szteroidos krémet írt fel a 7 hónapos babám fejére.Azzal az utasítással hogy naponta vastagon kenjem be vele a fejét majd mossam le.
Én ettől nagyon idegenkedek,ki sem váltottam még,tanácsoltak már másnak is ilyet?
Ja,és kérdezném,mivel tüntessem el a koszmót,ha a Babe sampon (és előtte olajozás) nem használ.
Hát most úgy tűnik,mintha lejött volna-de majd nappali fényben is megnézem-kb 3 órát volt sapkában,olajos fejjel,majd rajtahagytam a sampont sokáig ahogy többen is írták,plusz megfésültem közben,remélem jó lesz.
De gondolom nem egyszeri probléma lesz ez,a nyakán is volt már bőrprobléma,igaz,az ultra-szenzitív mosakodószerrel és a johnson's termékek mellőzésével (!) helyrejött.
Köszi mindenkinek.
Mi is ezzel küzdünk!
Kérdezném, hogy nem fázik meg a gyermek feje, ha olyan sokáig rajta hagyjuk (éjszaka)? Tudom, hogy sapkában van, de akkor is...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!