Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koszmóra szteroid? Te rákennéd?

Koszmóra szteroid? Te rákennéd?

Figyelt kérdés

Gyerekorvosunk szteroidos krémet írt fel a 7 hónapos babám fejére.Azzal az utasítással hogy naponta vastagon kenjem be vele a fejét majd mossam le.

Én ettől nagyon idegenkedek,ki sem váltottam még,tanácsoltak már másnak is ilyet?

Ja,és kérdezném,mivel tüntessem el a koszmót,ha a Babe sampon (és előtte olajozás) nem használ.

2011. ápr. 5. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nálunk lejött az olaj,bő samponnal simán
2011. ápr. 5. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
nekünk is szteroidos krémet irt fel(locoid),de nem vastagon,hanem nagyon véknyak kell kenni.Én se akartam,de muszáj volt,nekünk se használt a babé.bőrgyógyásznál is voltunk,ő is szteroidosat irt fel,de arra már nem emlékszem.A locoid már másnapra eltüntette,de amint abbahagytam,újra előjött.Ezt eljátszottuk 1-1,5hétig,aztán nem kentem tovább neki azzal,hanem csak mindennap a babéval mosom a haját,rajta hagyom kb 10percig,azóta szerencsére már nem olyan neki.Először nem nagyon használt,lehet azért mert nem hagytam rajta,hanem rögtön lemostam,meg nem mindennap azzal mostam,de most már jó.Akkor 5-6hónapos,mára már 8hónapos.
2011. ápr. 5. 21:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát most úgy tűnik,mintha lejött volna-de majd nappali fényben is megnézem-kb 3 órát volt sapkában,olajos fejjel,majd rajtahagytam a sampont sokáig ahogy többen is írták,plusz megfésültem közben,remélem jó lesz.

De gondolom nem egyszeri probléma lesz ez,a nyakán is volt már bőrprobléma,igaz,az ultra-szenzitív mosakodószerrel és a johnson's termékek mellőzésével (!) helyrejött.

Köszi mindenkinek.

2011. ápr. 5. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi is ezzel küzdünk!

Kérdezném, hogy nem fázik meg a gyermek feje, ha olyan sokáig rajta hagyjuk (éjszaka)? Tudom, hogy sapkában van, de akkor is...?!

2011. ápr. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!