Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koszmóra mi a megoldás?

Koszmóra mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet venni a gyógyszertárban erre speciális sampont (Babe a neve). De én enélkül oldottam meg: bekentem fürdés előtt parafin olajjal a fejbőrt, ahol koszmós volt, majd egy vékony kis cérnasapkát húztam a fejére a babámnak. Kb. 10-15 percig hagytam rajta (ettől felázik), és sűrű fogú babafésűvel szépen fel lehetett kapargatni neki. Ezután megmostam a haját, és jó határozott mozdulatokkal megtöröltem utána, hogy még a maradék darabkák lejöjjenek. Ezután még kis kefével átfésültem, és már kész is volt. :) Azóta szerencsére nem volt koszmója.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv: 3 hónapos kisfiú anyukája

2010. júl. 20. 11:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ ma ki is próbálom.
2010. júl. 20. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyanígy csinálom ahogy az első anyuka is írta, annyi különbséggel hogy ami a babacsomagban volt olaj azzal áztatom fel a koszmót, átkenegetem egy vattadarabbal majd ha felázott egy negyed óra múlva akkor sűrű fogú fésűvel innen onnan átkefélem. Arra vigyázok hogy ne legyen vörös a lányom fejbőre, de egy kicsit rá kell nyomkodni, úgy érzéssel.
2010. júl. 20. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
nálunk nem segített az olajozás, csak a babé sampon.
2010. júl. 20. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Koszmóra a legjobb megoldás a freziderm koszmó elleni olaj!

Kevés kell belőle, csak egy kicsit a vattára, átkenni vele a fejecskét, majd lemosni.

3-4 alkalommal kell megismételni és helyre is jön minden!

Ajánlani tudom.

2011. okt. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!