Mit ajánlotok koszmóra? Meddig koszmósodhat a fejbőr?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 22:12
1/14 anonim válasza:
Én bekentem olajjal, majd 10 percre rá babafésűvel lekapargattam. De lehet kapni sampont is koszmóra és állítólag hatékony.
2/14 anonim válasza:
Hiába olajoztam hetekig semmi!
Babé koszmó elleni sampon, 2 hajmosás után elmúlt! 1500ft, 1 évig elég volt, utánna is azzal mostam a haját!
3/14 anonim válasza:
Mi is próbáltuk az olajat, de mivel nagyon nagy a haja a lányomnak, csak azt értük el vele, hogy a koszmó maradt, a haja viszont szörnyű lett, és 4 napon át minden nap meg kellett mosni, hogy szép legyen újra. Aztán vettünk egy Babé sampont, és 2-3 használat után lejött a koszmó. Én hajmosáskor egy puha fogkefével óvatosan megdörzsizem a kis feje búbját, ahol a legkönnyebben lerakódna.
5/14 anonim válasza:
A középső fiamnak 2 mm vastag rétegben állt a koszmó a fején, egyik napról a másikra alakult ki, és semmivel nem tudtam elmulasztani. A védőnő ajánlotta, hogy olajozzam be fürdés előtt 10-15 perccel, majd sima samponnal mossam le, méghozzá körömkefével. Vettem viszonylag puha körömkefét, és elkezdtem. Először nagyon féltem a kutacsok miatt, de a védőnő megnyugtatott, hogy az olyan mint a vitorlavászon, és finoman nyugodtan megsikálhatom. Elég fura módszer, de egy hét alatt eltünt minden koszmó.
6/14 anonim válasza:
Nekünk bevált az olajozás is, igaz, a kislányom haját (gyönyörű selymes hajacsakával született) be kellett áldoznunk. Levágtuk neki teljesen, s minden este fürdés előtt átdörzsöltem a fejbőrét olajos vattával. Utána a fürcsivízben mosdókesztűvel dörzsöltem át neki. Egy hét alatt gyönyörű szép lett a bőre, s utána nem is jött vissza a koszmó.
7/14 anonim válasza:
Előző vagyok, természetesen mosdókesztyűvel-t akartam írni, csak már késő van és elírtam...
8/14 anonim válasza:
Mi is Babe sampont, de simát, nem koszmósat vettünk, másfél éves a kisfiam, és még nem fogyott el félig. Persze akkor drága volt, de nagyon hatásos, és sokáig eltart.
9/14 anonim válasza:
Babé samponosokhoz én is csatlakozom!
Nagyon jó,gyönyörűű a kisfiam fejbőre,és a haja olyan kis puha bársony:)
10/14 anonim válasza:
Nálunk is csak pici, kb. 10 Ft-os nagyságnyi területen volt koszmója, és elég volt az olajozás+lekapargatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!