Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kénes gyógyszertári krémet...

Kénes gyógyszertári krémet kapott valaki koszmóra?

Figyelt kérdés
Hogy használjátok?
2010. nov. 25. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan a kérdésre válaszolok, elnézést. Én úgy kezeltem a koszmót, h fürdés előtt bekentem babaolajjal a fejét, majd fürdetésnél samponnal megmostam (5 percet volt rajta kb a babaolaj). Pici korában 3 nap alatt múlt el, most is láttam rajta, egy nap alatt eltüntettem. Most már nagyobb, jobban meg mertem dörzsölni. :)
2010. nov. 25. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekünk a koszmóra egy valami segített a BABE koszmó elleni sampon igaz az ára húzós 2000ft körül van de nagyon jó.

És nagyon sokáig elég nekünk már meg van több mint fél éve és még mindig van benne.

Az én babóm haja nagyon koszmós volt sajnos sehogy máshogy nem tudtam eltüntetni.

Üdv.:A

2010. nov. 25. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi ilyet használunk. Bevizezed a haját, rákened a sampont és rajta hagyod 4-5 percig, majd lemosod. Vigyázni kell, hogy a szemébe ne menjen. Utána még meg szoktuk mosni másik samponnal is, hogy ne legyen olyan büdös kénes szaga. Ja, és heti 2-3 alkalommal. Nekünk nagyon szépen eltüntette a koszmót, pedig nagyon ronda volt... És nem használt rá sem az olajozás, sem a babé sampon...
2010. nov. 25. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak nagyon durván bekoszmósodott a buksija, amikor kb. 3 hónapos volt. (Pedig Babé samponnal mostuk) Anyukám már nem bírta tovább és egy este bekenette velem paraffin olajjal, reggel sűrű fogú fésűvel kifésültem és megmostam. Másnap ismét, és el is tűnt, mintha nem is lett volna. Azóta semmi probléma, Babé sampont használunk.
2010. nov. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!