Az igaz, hogy a gyógyszertári popsikenőcs, meg a fürdetőkenőcs gyakorlatilag ugyanaz?
Ezt hol hallottad?
Hasonló patikai tégelyben van nálunk, ennyi a hasonlóság.
Nem kenném be fürdetővel a popsiját.
a fürdetővel szerintem se kend a popsiját, bár baja nem lesz tőle. én múltkor véletlenül összekevertem és popsikenőccsel fürödtünk. a babámnak rettenetesen száraz volt addig a bőre, de a popsikenőcsös fürdetéstől gyönyörű lett :))
azóta már áttértünk "bio"fürdetőre,de ez egy érdekes véletlen "kísérlet" volt.
Nyilván más-más patika máshogy készíti.
Nálunk a popsikenőcs sárga és folyósabb, a fürdető fehér és tapadósabb. De láttam már én is fehér kenőcsöt, de tényleg más az állaga, szerintem nem lehet összetéveszteni a kettőt.
szagra pl. a popsikenőcsnek elég erős szaga van (hal szaga) a halolaj miatt. a fürdető tök más
bár az is lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, mi van konkrétan a dobozukra írva?
A patikás fürdető és popsikenőcs akár patikánként is változhat. Nálunk pl. a helyi gyerekorvos receptje alapján keverik ki. (Jó drága is, majdnem 1000 Ft recept nélkül.)
A fürdető olyan állagú, mint a tégelyes nívea krém, bár nincs semmi illata. A popsikrém pedig szinte folyik, és olyan a színe, mint a margarinnak. Ugyanolyan műanyag tégelyben adják, de nagyon is meg lehet őket különböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!