Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az igaz, hogy a gyógyszertári...

Az igaz, hogy a gyógyszertári popsikenőcs, meg a fürdetőkenőcs gyakorlatilag ugyanaz?

Figyelt kérdés
Használhatom a fürdetőt popsikenésre szerintetek?
2011. szept. 12. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Valószínűleg te másfajta popsikenőcsöt használsz. általában abból is naturlandost szoktak írni
2011. szept. 12. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:

nekünk tök más a kettő...a popsikenőcs sokkal sűrűbb,egyszer véletlen a kezemre kentem, hát alig jött le vízzel...

A fürdető viszont "könnyebb", nem olyan sűrű, finom az illata, még én is használom kezemre, arcomra.

11 hónapos a fiam, még mindig azt használjuk

2011. szept. 12. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám gyógyszertári szakasszisztens. Egyáltalán nem ugyanaz a kettő! A játszótéri kismamákra ne hallgass! Majd megtanulod. :O
2011. szept. 12. 17:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem egyforma. A fürdető krém fehér, kicsit nehezen kenhető. A popsikrém is lehet fehér, de sokkal lágyabb, folyósabb.

Más az összetevő teljesen!! Ha nekünk nem hiszel, kérdezd meg a gyógyszertárban.

2011. szept. 12. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A hidrofilikum nonionikum(a fürdető) egy vízben oldódó kenőcs,ami popsi ápolására már csak azért sem alkalmas,mert ugye oldódik a vízben,tehát nem tartja távol a baba bőrétől a nedvességet!A gyógyszertári popsikrém egy zsíros állagú,sokkal nehezebben kenhető kenőcs,ami tökéletesen távol tartja a nevességet.Ezt ki is tudod próbálni,mégpedig úgy,hogy egy fél centit nyomsz egyenként a kézfejedre és a másik kezed mutatóujját bevizezed és megpróbálod a vizes ujjaddal szétkenni...

hatalmas a különbség!!!

A fürdetőt én pl.úgy használom,hogy nyomok a kezembe egy adagot veszek hozzá egy kis vizet,és bekenem vele a babám,majd leöblítem!De egyébként folyékonnyá is lehet tenni,mégpedig úgy hogy egy tubus fürdetőhöz adsz kb.fél litert forróvizet és beleteszed bármilyen pumpás flakonba...szinte folyékony szappan állagú lesz...

üdv:kozmetikus anyuka

2011. szept. 12. 20:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, akkor nem csereberélem!
2011. szept. 12. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!