Az igaz, hogy a gyógyszertári popsikenőcs, meg a fürdetőkenőcs gyakorlatilag ugyanaz?
nekünk tök más a kettő...a popsikenőcs sokkal sűrűbb,egyszer véletlen a kezemre kentem, hát alig jött le vízzel...
A fürdető viszont "könnyebb", nem olyan sűrű, finom az illata, még én is használom kezemre, arcomra.
11 hónapos a fiam, még mindig azt használjuk
Egyáltalán nem egyforma. A fürdető krém fehér, kicsit nehezen kenhető. A popsikrém is lehet fehér, de sokkal lágyabb, folyósabb.
Más az összetevő teljesen!! Ha nekünk nem hiszel, kérdezd meg a gyógyszertárban.
A hidrofilikum nonionikum(a fürdető) egy vízben oldódó kenőcs,ami popsi ápolására már csak azért sem alkalmas,mert ugye oldódik a vízben,tehát nem tartja távol a baba bőrétől a nedvességet!A gyógyszertári popsikrém egy zsíros állagú,sokkal nehezebben kenhető kenőcs,ami tökéletesen távol tartja a nevességet.Ezt ki is tudod próbálni,mégpedig úgy,hogy egy fél centit nyomsz egyenként a kézfejedre és a másik kezed mutatóujját bevizezed és megpróbálod a vizes ujjaddal szétkenni...
hatalmas a különbség!!!
A fürdetőt én pl.úgy használom,hogy nyomok a kezembe egy adagot veszek hozzá egy kis vizet,és bekenem vele a babám,majd leöblítem!De egyébként folyékonnyá is lehet tenni,mégpedig úgy hogy egy tubus fürdetőhöz adsz kb.fél litert forróvizet és beleteszed bármilyen pumpás flakonba...szinte folyékony szappan állagú lesz...
üdv:kozmetikus anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!