Mennyit adtatok az orvosotoknak, szülésznőnek? Mennyibe kerültek kb a babaholmiaitok?
Én még szülés előtt állok, úgy tervezem, hogy olyan 40-50 000-et fogok adni.
A babaholmikat nem számoltam össze mennyibe kerültek, még nincs meg mind.
Nekem , nem volt fogadott orvosom , egy gyereknél sem!
A lehető legkedvesebbek voltak velem, pont ezért...
Úgy, hogy egyik szülésem sem került pénzbe.
A babaholmi, pedig igénytől függ! Adok egy címet, ahol elég jó áron találsz babakocsit hordozót, jó minőségben!www.babavar.hu
A ruhákat, javaslom auchan-ban megvenni! 100% pamutok, nem bolyhosodnak, és nem mellesleg olcsók!
orvos: 20E (terhesgondozás 7E/alkalom, ez 5 alkalmat jelentett)
szülésznő: 10E
Doki százas, fogadott volt, megérte.
Szülésznő nem saját volt, hálából kapott 15-öt.
(jóóóó sok vitát fog szülni, az ilyen fizetős orvosos témákra ugranak sokan egyből, majd meglátod)
Babacuccok: ágy 40 ezer, kocsi 98 ezer,mindkettő ajándék volt, szüleimtől, nagymamától. Babafigyelő 30 ezer, szintén ajándék, tesómtól, ruhákat vett egész családom és mi is, árat nem tudok mert mindenfélét összevásároltunk neki, bútorok az én gyerekkora bútoraim szóval szekrény, polcok, egy fillérbe sem kerültek.
Apróságok, mint cumi, játékok, szintén ajándék. Pelenkák, ilyesmik szintén ajándék, volt babaváró bulim (tesóm és szüleim rendezték, barátok és rokonok voltak ott) és rengeteg ajándékot hoztak a babának, ami mind hasznos és szép dolog volt.
Nem olcsó mulatság babát vállalni, én két kezem összetehetem hogy ennyi segítségem volt/van.
A doki fogadására szánt pénz is könnyen jött, mert szja visszatérítésből lett meg az egész összeg szóval nekem hatalmas szerencsém volt, mert semmit nem kellett használtan összevadászni.
50.000 a dokinak szülés után, előtte 5000 Ft/alkalom volt a terhesgondozás, uh (4d ultrahangja van és minden alkalommal csinált 3d-s képet a pöttömről)
nem volt szülésznőm fogadva, párom ott volt velem
Szia,olyan 60-70-et fogunk adni a dokinak(7000 a terhesgondozás/alk. magánrendelőben)Szülésznőt nem fogadunk,majd meglátjuk,bár én úgy tudom,h a doki neki is ad belőle.
Baba cuccok: 65 a babakocsi(3 az egyben),19 a kiságy,5a matrac,a többi babacucc meg apránként jött,szóval nem tudom..De sztem olyan 2-250 ezerben megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!